Graficznie faktycznie jest to padaka. Żeby odczytać z boku kto to robi, trzeba zegarmistrzowskiego wzroku.Wszystko się zlewa w jeden budyń. Kolory ładne, ale jakoś to nie przemyślana koncepcja.
Myślałem, że to mi już wzrok siada, ale widzę podobny problem u innych z tymi napisami na puszce
Piwo wstrętne, po zapachu czuć od razu który browar macza w tym palce, a dodam od siebie, że po prostu nienawidzę tego "czegoś".
To "coś" jest oczywiście również wyczuwalne w smaku.
Dyskwalifikacja, wcześniej ktoś pisał o Fasbergu, że jest lepsze niż Harnaś, jak dla mnie obydwa mogą stać ex aequo na wyżynach okrutnego smaku, z piwem mającym niewiele wspólnego.
W Polsce działa kilka sieci marketów, które mają największe znaczenie. Mowa oczywiście o Lidlu, Biedronce, Rossmannie, Tesco, Żabce… Czy wiesz skąd pochodzą? Kto jest ich właścicielem? Jak długo są na rynku? Biedronka Lidl Tesco Rossmann Żabka Biedronka Sieć sklepów Biedronka jest największą w Polsce i chyba najchętniej odwiedzaną przez Polaków. Nie każdy jednak wie, kto […]
W Polsce działa kilka sieci marketów, które mają największe znaczenie. Mowa oczywiście o Lidlu, Biedronce, Rossmannie, Tesco, Żabce… Czy wiesz skąd pochodzą? Kto jest ich właścicielem? Jak długo są na rynku? Biedronka Lidl Tesco Rossmann Żabka Biedronka Sieć sklepów Biedronka jest największą w Polsce i chyba najchętniej odwiedzaną przez Polaków. Nie każdy jednak wie, kto […]
Poziom wpisów na tym drugim źródle z HM sięga dna w niektórych tematach...
Bycza żółć, spirytus i oczywiście kropki na puszkach... królują!
Kolor: Złocisty,przejrzysty. [3] Piana: Spora,ale bardzo szybko zmniejsza się do firanki,szczątkowe pozostałości na szklance,średnioziarnista. W zatkanej butelce piana utrzymuje się długo i jest wysoka na około 1cm. [1.5] Zapach: Przyzwoity,lekko słodowy. [3] Smak: Wyczuwalna goryczka,delikatny słód+nieznaczny posmak trawiasto-skunowy. [3] Wysycenie: Bardzo małe. [1.5] Opakowanie: Zielona butelka z całkiem niezłą etykietą (jak w poście #20),kapsel natomiast uległ zmianie,jest teraz biało-czerwono-kremowy,bez napisu GOLD. [2.5] Uwagi: Warka do 10.01.2015-wypite 19.02.2014. Wyprodukowano dla JERONIMO MARTINS POLSKA S.A., przez VAN PUR SP.Z O.O. Jakość gwarantuje BROWAR ŁOMŻA.
Piłem fasberga i to o dziwo jest cały czas dostępny w starej puszce. Nowej już nie widzę
Znośne piwo za 1,79zł
lepsze niż tatra, żubr, harnaś itp.
Ma nawet goryczkę chmielową, co prawda też dziwny posmak, ale takiemu kwaśno ścierowatemu z budżetowych znanych koncernówek nie dorównuje
Kiedyś pewnie zakupię ponownie.
Pite praktycznie w temperaturze pokojowej, bo pić się chciało i ugasiło pragnienie przed obiadem.
dlugas to powinien dostać jakieś specjalne odznaczenie i dodatek finansowy za spożywanie tych specyficznych wynalazków i to jeszcze w temperaturze pokojowej....;D
Sam tak robiłem do niedawna, ale odpuściłem i wolę pić sprawdzone piwa.
Tatry czy harnasia nawet zmrożonego nie chcę :] też się wyleczyłem
Zapamiętałem, że fasberg kiedyś był znośny to kupiłem jako "aperitif" do spożycia w czasie przyrządzania placków ziemniaczanych z gulaszem wieprzowym.
Porterem czy brackim IIPa podkładu nie chciałem robić :]
Comment