No skitof rozwaliłeś mnie teraz.  Użycie pszenicy w zasypie nie ma żadnego związku z 4winylo-gwajakolem, czyli goździkiem. Ten jest zasługą drożdży do weizena, względnie jakiegoś dzikiego szczepu. Pszenicę dodaje się głównie dla polepszenia piany.
 Użycie pszenicy w zasypie nie ma żadnego związku z 4winylo-gwajakolem, czyli goździkiem. Ten jest zasługą drożdży do weizena, względnie jakiegoś dzikiego szczepu. Pszenicę dodaje się głównie dla polepszenia piany.
Proszę pokaż mi w tekście sensora, gdzie na kole masz fenole??
Wiem zasugerowałeś się tym bananem, ale banan czyli octan izoamylu w różnym stężeniu występuje właściwie w każdym piwie.
					 Użycie pszenicy w zasypie nie ma żadnego związku z 4winylo-gwajakolem, czyli goździkiem. Ten jest zasługą drożdży do weizena, względnie jakiegoś dzikiego szczepu. Pszenicę dodaje się głównie dla polepszenia piany.
 Użycie pszenicy w zasypie nie ma żadnego związku z 4winylo-gwajakolem, czyli goździkiem. Ten jest zasługą drożdży do weizena, względnie jakiegoś dzikiego szczepu. Pszenicę dodaje się głównie dla polepszenia piany.Proszę pokaż mi w tekście sensora, gdzie na kole masz fenole??

Wiem zasugerowałeś się tym bananem, ale banan czyli octan izoamylu w różnym stężeniu występuje właściwie w każdym piwie.
 
		
	 
		
	 
		
	 
							
						 
							
						 
		
	 
							
						 
							
						 
		
	 
	
Comment