Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Coedo, Kyara

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• darekd
    ? [Funky Fluid], Ganz Egal
    darekd
    Seria "lager Series", a w tym przypadku w nawiasie nawet zgrabnie dodali - almost

12% ekstr.
    5% alk.

Chmiele - Perle, Tettnanger, Spalt Select, Saphir

Aromat - jest i chmiel i słód. Tony owocowe, korzenno-ziemiste, odrobina chleba
    Piana...
    2025-11-28, 23:22
  • e-prezes
    ???, [Dziki Wschód] Flauta
    e-prezes
    Mimo, że dość konsekwentnie nie podają na opakowaniu gdzie zostało uwarzone piwo mam pewien sentyment do tego browaru. Trudno - tak musi być!

Nie inaczej, bo właśnie tym piwem chciałem uświetnić swoje kolejne urodziny. Data rozlewu to 16.11.2023, więc mogłem z nim poczekać,...
    2024-05-20, 09:17
  • heckler
    Všejany - Vanovice, Hlavní 58, Pivovar Tahoun
    heckler
    Kolejny browar który powstał we wiosce liczącej niewiele ponad 300 mieszkańców. Všejany - Vanovice to miejscowość leżąca pomiędzy miejscowościami Mlada Boleslav, a Nymburk i oprócz małego stawu, rzeczki i kościoła nic tam nie ma. Dopiero 10.06.22 roku do wiejskich atrakcji dołączyła...
    2023-07-26, 10:21
  • heckler
    Strážnice, Radějovská 954, Minipivovar Strážnický Slavjan
    heckler
    Miejscowość Strážnice na pewno jest bardziej znana jako okręg winiarski, niż produkujący piwo. Coś jest na rzeczy, gdyż browar działa tam od 2021 roku, a niektórzy miejscowi pierwszy raz o nim słyszeli. Instalacja została odkupiona od browaru Na Mlýně w Ratíškovice i niestety tym samym...
    2022-06-28, 08:02
  • darekd
    Miśnia (Meißen), Ziegelstrasse 6, Zum Schwerter Bräu
    darekd
    Miśnia, piękne saksońskie miasto znane z porcelany, ale i z winnic pod względem piwnym też ma coś do zaoferowania.

Browar Meissner Schwerter z Miśni uważałem za historyczny browar przemysłowy, tymczasem okazało się, że to już chyba trzeci adres pod którym browar funkcjonuje...
    2020-07-27, 00:28
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...