Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

MT Everest Brewery Nepal, Tiger

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 21%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• wpadzio
    Al Masria, Tiger
    wpadzio
    Przy okazji recenzowania pół roku temu kilku piw przywiezionych z Egiptu anonsowałem, że czeka na mnie jeszcze jedno, ostatnie, które przyprawia mnie o swoisty dreszczyk emocji. I przyznaję, że za każdym razem gdy mój wzrok na nie natrafiał i brałem je do ręki to z grymasem odkładałem...
    2019-09-13, 15:07
  • Pancernik
    RPA, Kapsztad, 44 Long Street, Tiger's Milk
    Pancernik
    To jeden z kilku lokali tej sieci (?) w RPA http://tigersmilk.co.za/joints/, ten akurat mieści się na deptaku (pewne nadużycie) w Kapsztadzie.
    Lokal urządzony przy pomocy elementów starych motocykli, np. nalewaki do piwa ozdobione są starymi zbiornikami paliwa.
    Ogólnie, fajna i...
    2018-03-30, 08:19
  • kloss
    Mt Everest, Everest Premium Lager Beer
    kloss
    Alkohol 5%, butelka 650 ml.
    Piana śladowa, znika błyskawicznie.
    Barwa cytrynowo-słomkowa.
    W smaku gorzkawe i to w nieprzyjemny sposób. Stęchło-myszowate z lekkim kwaskiem....
    2017-05-30, 14:49
  • bastion
    Ukraina, Mikuliczyn, Hruszewskowo 89a, Pivovarnia Girskie.
    bastion
    Browar Motruk który działa w Mikuliczynie już dłuższy czas, osiągnął spory sukces. Na własne oczy widziałem jak całe autobusy wycieczkowe zwalają się do niego, wynosząc w petkach chyba setki litrów piwa i kwasu.
    Ciężko było się wstrzelić w czas gdy będzie bardziej pusto. Droga...
    2022-10-04, 21:26
  • yavo
    Moje szkło
    yavo
    Tak w sumie pomyślałem sobie, że i ja pochwalę się moim szkłem.

Bo jeśli jesteśmy w podróży, to pijemy piwo. A jeśli mają ładne szkło, to kupujemy, albo... płaszczymy się i poniżamy, aby dostać je za darmo.

Zacznijmy może jakoś w miarę standardowo,...
    2020-06-25, 15:40
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...