Laconiki, Dark Crops IPA

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • melor
    Porucznik Browarny Tester
    • 2006.04
    • 364

Laconiki, Dark Crops IPA

Piwo z młodego minibrowaru z Aten.

Piłem tylko ok. 100 ml tego piwa, ale wywarło na mnie dobre wrażenie. Gdybym mógł, to zamówiłbym więcej.
    Ma zauważalną wysoką goryczkę.

alkohol: 6%
    gatunek: west coast IPA

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Grecja, Ateny, Lemesou 3, Paragon Brewery
    pebejot
    Sporych rozmiarów browar regionalny z własnym wyszynkiem zlokalizowany z dala od centrum Aten, za to tuż przy stacji metra Agios Dimitrios czerwonej linii 2.
    Jest to otwarty w 2021 roku browar w stylu amerykańskim. Wszystko znajduje się w hangarze dawnej hali przemysłowej.
    Pół powierzchni...
    2024-06-28, 09:00
  • bastion
    Grecja, Chania, Leoforos Kazantzaki 102, Lafkas Brewery.
    bastion
    Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
    To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...
    2022-02-08, 00:04
  • dadek
    Wisła, 1 maja 69 (stacja PKP Wisła Uzdrowisko), Browar Wisła
    dadek
    Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
    Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
    2021-03-16, 03:21
  • wpadzio
    Elixi, Delphi
    wpadzio
    Delphi z mieszczącego się na przedmieściach Aten minibrowaru Elixi to wspólna receptura dwóch greckich oraz jednego włoskiego browarnika. Piwo jest pilsnerem, z dodatkiem miodu. Ma 5% alkoholu. Nie poddano go filtracji ani pasteryzacji.

Barwa złoto-miodowa. Prawidłowo mętna, skoro...
    2019-05-27, 15:34
  • heckler
    Vlašim, Havlíčkova 1135, Pivovar Na Vývoji
    heckler
    Vlasim to nie duże i niezbyt urokliwe 700 letnie miasto leżące w Středočeským kraju. Posiada ono za to ładny zamek z przylegającym do niego jeszcze ładniejszym, dużym XVIII wiecznym parkiem. Spacerując wśród starych drzew, możemy oglądać ciekawe budowle jak np. Chiński pawilon. Więcej...
    2019-01-31, 07:42
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...