Boczkariew, Boczkariew Kriepkoje

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
    Brak zdjęć do wśywietlenia.

Related Topics

Collapse

  • Kolesław
    Makarska Pivovarnya, Makar Beer Amber Ale Red Fox
    Kolesław
    Ekstrakt 13,2 %, alk. 6 %, IBU 21,95, EBC 36,2, niefiltrowane, niepasteryzowane.

    Zapach. Biszkoptowy mocny powiew. Potem łagodny biszkopt z lekko słodkimi, bliżej nieokreślonymi owocami plus łodygowy zaostrzający akcent. Z czasem mineralna łodyga zaczyna dominować.
    Piana....
    2018-08-17, 11:50
  • wpadzio
    Volkovskaya Pivovarnya, American Pale Ale
    wpadzio
    APA z projektu Volkovskaya Pivovarnya, który tak naprawdę jest rzemieślniczą przykrywką dla należącego do Oasis Beverages koncernu Moskovskaya Pivovarennaya Kompaniya. Nachmielona, co ciekawe, stosunkowo młodymi odmianami amerykańskich chmieli - Azacca i Pekko. Piwo ma 13% ekstraktu oraz 5,5%...
    2017-04-11, 09:43
  • Cezar
    Boczkariew, Ochota Kriepkoje
    Cezar
    OXOTA, to po polsku - polowanie.

    Piwo wyprodukowane w Bravo International Brewery w Sankt Petersburgu.

    Zawartość alkoholu 8,2%, ekstraktu 18%, butelka PET 1,5 l.

    Piana ulotna, rzadka, dużo gazu, barwa ciemnozłota, zapach winno-kwiatowy, wyraźnie czuć...
    2002-04-03, 19:42
  • rafalek21
    Volkovskaya Pivovarnya, IPA v.2
    rafalek21
    Ekstrakt: 14° blg, Alk.: 5,9% obj.
    Wysoka butelka 0,5l z odkręcanym kapslem z logo browaru, niestety nie potrafię rozszyfrować cyrylicy, dlatego przechodzę dalej.

    Kolor: Idealnie klarowny bursztyn.
    Piana: Raczej niska, nieduże i niejednolite pęcherzyki, dość szybko...
    2016-11-15, 20:23
  • sibarh
    Boczkariew, Boczkariew Kłassiczieskoje
    sibarh
    Nazwa wytwórni Pivovarnia Heineken,.Sankt Petersburg
    Butelka 0,5 litra alkohol 5,5%, ekstr.12.5%, import prywatny, zakupione na łotwie
    Kolor -złocisty,klarowny
    Piana - biała, gesta, drobnobąblowa, niestety nietrwała
    Zapach - chmielowo-słodowy, mdły (troszkę nieprzyjemny)...
    2006-04-11, 18:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...