Trehsosenskij, Żyguliewskoje

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • becik
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2002.07
    • 14999

Trehsosenskij, Żyguliewskoje

Трехсосенский Пивзавод w mieście Uljanowsk
    ekstr 11%, alk 4$
    Barwa złocista, piana słaba, biała, szybko opada, zapach niewyczuwalny, za to smak, mmmm, gęste i treściwe co przy takich parametrach jest dla mnie mistrzostwem. Dominuje lekka chmielowa goryczka, świetnie gasi pragnienie, wchodzi jak nóż w masło czyli szybko i doskonale. Dla mnie rewelacja.
    Zakupione na lotnisku Szeremietiewo za 4$
    Attached Files
    Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2012-02-14, 22:40.
    Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Related Topics

Collapse

• wpadzio
    Trehsosenskij, Trehsosenskoje Pszenicznoje
    wpadzio
    Chciałoby się powiedzieć - lato, słoneczko, warto sięgnąć po jakieś orzeźwienie. A może jakaś pszenica? W sumie piwo idealne na taką aurę... Zaraz, zaraz, na jaką znów aurę? Przecież leje któryś dzień z rzędu...
    No ale piwo już wyciągnąłem... Trudno. Oceniam niezależnie...
    2018-07-14, 12:51
  • kruger_nr1
    Abdysz-Ata, Red Sun Barchatnoje
    kruger_nr1
    Piwo o którym wiedziałem już w Polsce, jednak spróbować go w Kirgistanie nie było łatwo. Albo go po prostu nie było dostępnego w lokalu, albo to co nam podali raczej Red Sun nie było. W końcu jednak się udało skosztować piwa zarówno w wersji lanej jak i butelkowej , choć w butelce to...
    2023-11-19, 16:00
  • pebejot
    Santa Lucia, Castries, Antillia Brewing Company
    pebejot
    Antillia Brewing Co. to browar rzemieślniczy z wyszynkiem na wyspie Santa Lucia, kolejnym małym kraju na Karaibach.
    Obiekt ma doskonałą lokalizację, znajduje się przy samym porcie, gdzie cumują wielkie wycieczkowce z tysiącami turystów z całego świata.
    W małej knajpce w karaibskim...
    2023-04-20, 22:47
  • pebejot
    Salwador, San Salvador, Calle La Reforma 222, Cadejo Brewing Company
    pebejot
    Pierwszy i największy browar restauracyjny w Salwadorze o całkiem sporej wydajności powstał w 2013 w stolicy kraju - San Salvador.
    Cadejo Brewing Co. znajduje się w bezpiecznej, handlowo-biznesowej dzielnicy i jest polecany jako jedno z najlepszych miejsc w kategoriach gastronomii przez...
    2019-02-02, 02:04
  • becik
    Turcja, Stambuł, Tarihi Bomonti Bira Fabrikası; Birahane Sokak 1-D, The Populist
    becik
    Browar restauracyjny, lub inaczej, restauracja the Populist z mikrobrowarem Torch Brewery, dwa w jednym.
    dojazd taksówką, są tanie ale trzeba najpierw się spytać ile kosztuje bądź zauważyć działający taksometr. Można też metrem, stacja Osmanbey i stamtąd ok 1km z buta.
    Lokal...
    2018-11-25, 15:29
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...