BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Mapajak, Browar Św. Hildegarda, IPA
Treść dla wspierających
Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.
To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.
Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.
To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.
Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:
-
💛 Wsparcie finansowe
Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
Zaloguj się i wspierajPo przeprocesowaniu wpłaty - otrzymasz niezwłocznie dostęp do treści. Wpłata 100 zł = dostęp na rok.
-
✍️ Wkład merytoryczny
Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.Nowy wątek lub odpowiedź sprawdzimy i po akceptacji - publikujemy, wraz z publikacją otrzymasz dostęp do serwisu na okres 2 miesięcy.
Bez presji. Bez reklam. Z wyboru.
Related Topics
-
Rozlano 02.11.2006
blg 11
alk 4%
Gęsta i trwałą piana to pierwszy plus tego piwa. Druga rzecz to nagazowanie, które wraz z upływem czasu niewiele traci swojej dynamiki w ustach. Kolor piwa to brudne złoto. Piwo jest przejrzyste ale ja i tak zawsze wlewam osad drożdżowy...-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
Ciemne pełne, 13 blg
4,5% alc.
Rozlew 17.03.2006
Kolor: koźlakowy
Piana: gęsta, wysoka, utrzymuje się półcentymetrowa warstwa do końca spożywania, drobno i średnioziarnista.
Nagazowanie: średnie, nawet się waham, czy nie wolałabym większego
Zapach:...-
2006-05-23, 16:43 -
-
Witam,
Jestem studentem architektury, w tym roku będę realizował swój dyplom inżynierski, którego tematem będzie browar restauracyjny na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej.
Prowadzę właśnie analizy, które pomogą mi wybrać lokalizację pod projekt, dlatego chciałem prosić...-
Channel: Historia
-
-
Kiedy otwierałem paczkę od Mapajaka z piwami na I KKPD miałem nadzieję, że w środku będzie jego słynne piwo grodziskie. Nie zawiodłem się.
Dostałem piwo z 7 warki uważone tak.
Blg 14
alk 5%
butelkowano 8 XI 2007
Piwo jest bardzo jasne, słomkowe....-
-
-
Rozlew 30.03.2006
12 blg
4% alc.
Piana: mucha nie siada, tzn. siadłaby, bo piana gęsta i wysoka jest, ale nie powoliłabym
Nagazowanie: odczucie "bólu" na języku takie jak trzeba
Kolor: jasny, ale ciemniejszy niż słomkowy
Zapach: pysznie...-
2006-05-23, 16:27 -
- Loading...
- Koniec listy.