zapisy na listę kolejkową w celu nabycia pojawiającego się portera ciechanowskiego
Collapse
X
-
Dzięki angasc, ale Dyrektor też mi zatrzymał jedną, więc jeśli jest ktoś chętny, to nie ma sprawy. Zwłaszcza, że do Gdańska mam bliżej.
Jeszcze raz dzięki wielkie
Wesołych...Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.plComment
-
chciałem nabyć w Browarze Ciechanów karton różnych piw (niepasteryzowane , miodowe)Panie Andrzeju drogi, rozpisałes się tu strasznie na tym forum, denerwowałes się niepotrzebnie a wiadomo że warszawka najpierw siebie obsłuży a potem pomysli o reszcie i rzuci jakieś ochłapy.Miałes sie dopisać do naszej grupy to juz byś go miał a my nie musielibysmy rezygnować ze swoich planowanych ilości żeby nam je przesłali,.
i chciałem aby dołączyli mi do tego Portera .
Wcale nie zależało mi aby otrzymać to przed świętami , mogło to być nawet po nowym roku (podobno problemy z kurierem i pocztą -choć przesyłki z allegro dotarły na czas )
Mogli choć odpisać na emila lub odpowiedzieć na swoim forum
Mniej książków więcej piwaComment
-
Dzięki uprzejmości kolegi Jaroslava odebrałem dzisiaj swojego ciechana o nr 670.Gorące podziekowania za gościne i mile spędzony czas na wymiane doświadczeń z zakresu domowego browarnictwa, myślę że nasza współpraca będzie się rozwijać.
pozdrawiam
Save water, drink beer ...
http://www.parowozy.com.pl/
http://www.kamery.wolsztyn.pl/
https://www.facebook.com/pages/Browa...10?ref=profileComment
-
A gdzie podziewa się Annetka ? Chyba się nie obraziła ?
Uwagi które tu padały miały przecież na celu usprawnienie kolejnych akcji tego typu oraz działaności sklepu internetowego , a przynajmniej ja tak myślę
Czekamy z niecielpliwościa na kilka słów podsumowania akcji oraz
Comment
-
To ja muszę podziękować za piwa domowe
Koźlaka wypijemy
w sylwestra za Twoje zdrowie, a reszta z porterem na czele ląduje w piwniczce.
PS. Zapraszam pozostałych Kolegów, bo jeszcze połowa czeka na odbiór.Comment
-
ile portera nalali to niewiadomo . TAJEMNICA
ale wiemy ile było butelek
Mniej książków więcej piwaComment
-
Uzupełniając dywagacje nt. tej akcji marketingowej pt "Porter ciechanowski w kamionce", warto podsumować koszty wyprodukowania takiej butelczyny.
Jak podaje temat: Kamionka koszt takiej flaszki jest prawdopodobnie mniejszy niż cena opisana w tamtym wątku tj. 4,10PLN. Dodając koszt "wsadu" i jego leżakowanie, browar zarobił kilkanaście PLN na flaszce.
Dodając do tego fakt, że poniesiono minimalne koszty związane z akcją promocyjną a koszty transportu w wyniku amoku akcji społecznej zostały łatwo przeniesione na klientów, to wypada mi tylko pogratulować pracownikom browaru pomysłu z kamionką.
Gratuluję
Czekajmy więc, aż inne browary podchwycą pomysł.W trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)Comment
-
to co opisujesz to przecież inne butelki - na korek. dolicz jeszcze koszt kabłąków, ręcznego zamykania/pakowania, koszt laku, sznurka
etykiet, indywidualnej numeracji i koszty działalności :P
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
A nie można po prostu ze smakiem wypić?...
Trzeba od razu zaglądać innym do portfela i emocjonować się cudzym zyskiem?
Zdaje się, że browary to przedsięwzięcia (z założenia) dochodowe są, nawet te, przez zacnych braciszków prowadzone...Comment