To chyba żart?
Tajemnicą jest ilość porterów w limitowanej edycji? Czyli, że możemy spokojnie to nazwać "tak zwana limitowana".
No to powtarzam po koledze pytanie: skąd te portery w sklepach poza zamawianymi?
Jak dla mnie, to zaczyna mi to podchodzić pod samobója.
Browar Ciechanów bardzo cenię, bez kamionkowych edycji, a takie głupoty mogą mu tylko i wyłącznie zaszkodzić.
Tajemnicą jest ilość porterów w limitowanej edycji? Czyli, że możemy spokojnie to nazwać "tak zwana limitowana".
No to powtarzam po koledze pytanie: skąd te portery w sklepach poza zamawianymi?
Jak dla mnie, to zaczyna mi to podchodzić pod samobója.
Browar Ciechanów bardzo cenię, bez kamionkowych edycji, a takie głupoty mogą mu tylko i wyłącznie zaszkodzić.
)jestem ? Pytaliście o cenę - mówiłem że ok 25 zeta. Pytaliście o ilość - to mówiłem że 1200 szt. I zostawcie w spokoju to dziewczę (anetkę) bo stara się jak może. A jeszce niedawno pamiętam jak czarne chmury wisiały nad Ciechanem (mafia czy jakieś tam inne łobuzy) więc uważam iż akcja z Porterem Bałtyckim jest na "+" i powinniśmy Ich dopingować.
zapytajcie kogokolwiekm czy słyszało Browarze Ciechanów (coś pozytywnego
sranie w swoje gniazdo )

tylko widziałeś będąc w biurze, że dla mnie cała akcja Portera to dodatkowa praca jaką wziełam na siebie dobrowolnie, musiałam przekonywać zarząd do słuszności tej akcji, niektórym osobom podwiozłam piwo prawie pod dom a z niektórymi jestem jeszcze umówiona w Wigilię, mimo, że nie pracujemy.
Comment