BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Aromat - chmielowy, cytrusowy mix i muśnięcie mango, w tle lekka słodowa nuta (a właściwie płatki owsiane)
Piana - wysoka, w spokojnym tempie opada do trwałego, cienkiego kożuszka
Barwa - słomkowo-żóltawa,...
Jakaś oldskulowa nowa seria - butelka euro, bez etykiety, ale z krawatką i kontrą
Piwo żytnie, ale chyba nie klasyczny Roggen, filtrowane. W składzie obok jęczmiennego słodu jest mąka żytnia i "fermentowany" słód żytni
System kaucyjny rusza w bólach w Polsce. Nie towarzyszy ma szeroko zakrojona kampania informacyjna, natomiast już słychać o wielu wątpliwościach i niepewności ze strony m.in. mniejszych sklepów.
Moja firma w delegacji przyoszczędziła i zamiast normalnego hotelu w centrum, w limicie zmieściły się "apartamenty" na Woli. A po drodze trafił się ten bar - ostatni raz byłem w tej okolicy naście lat temu, jak mieszkałem kilkuset metrów stąd. Wtedy nie było jeszcze Hongkongu…...