Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Nawet nie wiedziałem że Głubczyce miały jakąś przerwę ale jeśli z niej wróciły to fajnie. W Warszawie ich piwa i tak zawsze pojawiały się incydentalnie. Jednak spora odległość a widać za mocno nie siedzą w ofertach hurtowni.
Niech Chińczyków poproszą o pomoc. Mają doświadczenie w komercyjnym spożyciu tych ssaków.
A już nieco (ale tylko nieco) serio to ja wykorzystałbym to właśnie marketingowo bo nie wiem czy jakiś inny browar ma "takie problemy". Może jakieś logo dla browaru od razu z gotową historyjką, genezą powstania.
Taką kolonię chyba można przenieść bezboleśnie w odpowiednim okresie roku. Jak coś to na pewno pomoże nasz forumowy kolega Kowalsik.Comment
-
Comment
-
Comment
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Podobno browar SirBeer z Bytomia stał się kontraktem. Instalacja aktualnie jest niewykorzystywana.
Ps. Posiadacie jakieś wieści dotyczące browaru Sądeckiego z Limbrantowa? Strona www w budowie, FB od wielu miesięcy nie aktualizowany. Nieciekawie to wygląda.Comment
-
Moje obawy niestety się potwierdziły. Browar stał się kontraktem. Warzy w Beskidzkim Browarze Rzemieślniczym. Aktualnie browar w Bytomiu nie jest wykorzystywany! Będzie trzeba wykreslić browar z listyLast edited by abernacka; 2020-05-13, 07:26.Comment
-
A Sir Beer nie był kontraktem? Weszli w układy z właścicielami Piwnicy Gawronów i warzyli jak na swoim. Z tego postu by tak wyglądało. Nie byli właścicielami instalacji.Comment
-
Comment
Comment