Na liście browarów pojawił się błąd - Kamionka jest dodana dwa razy
Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2015-05-20, 09:44.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
U Browarnika Tomka kolejna porcja zdjęć z budowy Browaru Zamkowy Młyn. To już blisko...
Abernacka z wizytą w Browarze Miedzianka.Comment
-
Biorąc pod uwagę informacje w wątku o browarze w Pucku, można stwierdzić, że z własnym piwem wystartuje szybciej niż lubelskie Bierhalle. Wczoraj barman w tymże przybytku stwierdził, że własne piwo będą mieli za mniej więcej miesiąc, potem poprawił się, mówiąc o drugiej połowie czerwca, co wydaje mi się wiarygodne.
Będą to 129. i 130. browar w Polsce.
Z drugiej strony mamy potencjalne ubytki. Myślę o niewyjaśnionej sytuacji Czarnkowa (czy rzeczywiście Noteckie nadal tam warzą, a nie w Kamionce) i Tragarza.Comment
-
Do działających trzeba też przywrócić Cieszyński Mieszczański, w którym kilka dni temu uwarzono pierwsze kontraktowe piwo dla Fabrica Rara. Moim zwyczajem zaliczę go do czynnych, gdy piwo pojawi się na rynku.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Skąd wróciłeś? Z Rybnika czy Żor?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Na pewno polskie browarnictwo jest w lepszej kondycji niż kiedyś i według mnie idzie ku jeszcze lepszemu.konsultant ślubny warszawa tobedziepieknyslub.pl/ofertaComment
-
No, słuszną linię ma nasza władza.Comment
-
Do działających trzeba też przywrócić Cieszyński Mieszczański, w którym kilka dni temu uwarzono pierwsze kontraktowe piwo dla Fabrica Rara. Moim zwyczajem zaliczę go do czynnych, gdy piwo pojawi się na rynku.Comment
-
W Siemianowicach szykuje się przedsięwzięcie dość wyjątkowe jak na skalę polską. Będzie browar, ale i będzie coś jeszcze... mocniejszego.
Browar Przystań w Chorzowie też już finiszuje, więc wbrew obawom jednak wystartuje.Comment
Comment