Browary w Polsce - stan obecny i perspektywy
Collapse
X
-
Marka "Cornelius" najprawdopodobniej zniknie z rynku. Sulimar wycofuje się z produkcji piw "z kogucikiem". Z marek Sulimaru pozostanie właściwie tylko "Trybunał".
Sulimar w tej chwili to przede wszystkim produkcja piwa i napojów słodowych na zlecenie. Wysyłają znaczną część swoich wyrobów na eksport - Azja.Last edited by Pankracy; 2017-11-30, 14:13.Comment
-
Marka "Cornelius" najprawdopodobniej zniknie z rynku. Sulimar wycofuje się z produkcji piw "z kogucikiem". Z marek Sulimaru pozostanie właściwie tylko "Trybunał".
Sulimar w tej chwili to przede wszystkim produkcja piwa i napojów słodowych na zlecenie. Wysyłają znaczną część swoich wyrobów na eksport - Azja.
Koguciki czasami zdarzały się całkiem strawne, a porter bywa przyjemnie palony
trybunał to takie dla "ludu" troszku lepsze byle coComment
-
-
Raczej sposób na wyciągnięcie tzw. dotacji unijnych. Także pewnie spore zadęcie lokalno - patriotyczne. Nie bardzo wiem, w jaki sposób można zrobić pralnię w stowarzyszeniu, teoretycznie nadzór jest jeszcze ściślejszy niż w spółkach.Comment
-
Pszeniczniaków od koguta nie piłem już dawno. Gdzieś widziałem, że wyprzedają je w jakimś sklepie poniżej 3zł.Comment
-
Comment
-
Wydaje mi się że oni przebudowę rozlewni na browar to planowali już z półtorej dekady temu ale widać rewolucja craftu w końcu nakręciła ich do działania.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
Comment