Tylko wówczas, gdy nie da się dłużej sprzedawać za 9zł.
Skoro można doić 9 to nie ma sensu ograniczać się i wołać mniej.
W Polsce zarabia się szybko bo nigdy nie wiadomo, co będzie za miesiąc, jakie przepisy się zmienią.
Nie zdziwię się, jak okupant, który rządzi w Polsce zorientuje się i podwyższy jakiś podatek aby zdoić więcej pieniędzy z browarów rzemieślniczych i kontraktowych.
Skoro można doić 9 to nie ma sensu ograniczać się i wołać mniej.
W Polsce zarabia się szybko bo nigdy nie wiadomo, co będzie za miesiąc, jakie przepisy się zmienią.
Nie zdziwię się, jak okupant, który rządzi w Polsce zorientuje się i podwyższy jakiś podatek aby zdoić więcej pieniędzy z browarów rzemieślniczych i kontraktowych.
Także zastanawiam się, czy nie działa tu swoiste rozróżnienie lubię/nie lubię:
A piłeś dużo "tych rozdmuchanych medialnie rzemieślników"? Bo nie wydaje mi się, inaczej byś tak nie mówił, no chyba że jesteś przykładem tego o czym mówiłem powyżej: uprzedzenia do rzemieślników, przy jednoczesnej miłości do większych browarów. Dla mnie to właśnie one tutaj są rozdmuchane medialnie. Kormoran warzy przyzwoite, acz przecenione piwa. I to tylko w serii Podróży, która niszczy resztę jedynie swoją dostępnością - bo z pewnością nie jakością ani ceną. Ale idąc tym tropem, to ukochanym piwem forumowiczów powinna być ŻAPA - też obleci, a jest jeszcze lepiej dostępna.
Comment