C.K. Browar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kijek
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2004.05
    • 78

Byłam kiedyś w CK po Krakowskiej giełdzie (tata mnie zabrał ). Szczerze mówiąc nie pamiętam jakie piwo piłam (jakoś nie zwróciłam na to uwagi), ale było naprawde dobre. Piwo warte ceny!!!

http://republika.pl/bartowels_basia

Comment

Related Topics

Collapse

• AaLeX
      Jędrzejów, Argus IPA
      AaLeX
      Nowość w Lidlu. Kod LB - Jędrzejów. Cena 3,99zł. Alkohol 4,9%. Kupione w Lidlu w Zgorzelcu. Ciekawe, czy w innych Lidlach też jest z Jędrzejowa. Zapach delikatny, jakieś marginalne cytrusy, ale mało znaczący. Barwa ciemne złoto, na zdjęciu wyszedł bursztyn. Piana obfita. Smak, podobnie...
      2025-09-06, 10:56
    • Petitpierre
      2025.07.04-06 - RZESZÓW, VIII Rzeszowski Festiwal Piwa
      Petitpierre
      Festiwal jest nr 9. Pogoda dopisała. Parę nowych uczestników i niektóre browary zadbały o ławki. Ceny w zależności czy piwo czy PIWO od nastu od 22zł czyli również na plus.

Toteż ad rem, bo naprawdę wybór spory:

1) Stodoła, RIS ze śliwką, inkryminowanej brak, ale w zapachu...
      2025-07-04, 21:22
    • heckler
      Portugalia, Madeira, Funchal, Av. Mar e Comunidades Madeirenses, Brewery Beerhouse
      heckler
      Madera to jedna z portugalskich wysp na Oceanie Atlantyckim. Piękna wyspa, która daje możliwość spędzenia aktywnego wypoczynku.
      Podczas zwiedzania stolicy wyspy, miasta Funchal natknęliśmy się na miejscowy mały browarek. Lokal tuż przy oceanie z pięknym widokiem na...
      2024-06-03, 10:26
    • Prusak
      Lubrow, Pils Chmielewski
      Prusak
      Ładne parametry: 11 Blg, 4, 4% alk.
      Piwo jaśniutkie, bledziutkie. PIana wysoka, ale opada bardzo szybko.
      Ładny ziołowo-chmielowy zapach.
      Użyte chmiele: Lubelski, Książęcy, Izabella, Iunga.
      No i właśnie: trochę tego za dużo jak na polskiego pilsa, chyba że przyjmiemy...
      2025-10-23, 22:54
    • AaLeX
      Kamionka, Czarnków Pils Noteckie
      AaLeX
      Świetne piwo. Bardzo pozytywne zaskoczenie. Piwo wszak lekkie, ekstrakt 10%, alkohol 4,2%. Barwa bursztynowa. Mętne. Rzadkość w pilsie. Zapach chmielowy. Piana obfita. Świetna ziołowa goryczka, w tle przyjemne słodowe nuty. Bardzo dobre. Dawno nie miałem tak pozytywnego zaskoczenia, jak przy...
      2025-10-21, 18:27
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...