C.K. Browar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Kijek
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2004.05
    • 78

Byłam kiedyś w CK po Krakowskiej giełdzie (tata mnie zabrał ). Szczerze mówiąc nie pamiętam jakie piwo piłam (jakoś nie zwróciłam na to uwagi), ale było naprawde dobre. Piwo warte ceny!!!

http://republika.pl/bartowels_basia

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Portugalia, Madeira, Funchal, Av. Mar e Comunidades Madeirenses, Brewery Beerhouse
      heckler
      Madera to jedna z portugalskich wysp na Oceanie Atlantyckim. Piękna wyspa, która daje możliwość spędzenia aktywnego wypoczynku.
      Podczas zwiedzania stolicy wyspy, miasta Funchal natknęliśmy się na miejscowy mały browarek. Lokal tuż przy oceanie z pięknym widokiem na...
      2024-06-03, 11:26
    • AaLeX
      Staropramen, extra chmel
      AaLeX
      Piwo kupione w polskim Aldi. Oryginalny import (jest dodatkowa naklejka w języku polskim). Alkohol 4,5%. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, chmielowe produkty, drożdże. Ekstraktu brak. Piana gruba z lacingiem. Zapach siarkowo-chmielowy. Barwa złota. Smak? No cóż. Zawiodłem się na tym...
      2025-05-19, 15:44
    • pebejot
      Serbia, Niš, Kralja Stefana Prvovenčanog 11, Komitet Pivara & Taproom
      pebejot
      Niszowy lokal z niszowym piwem w Niszu.
      Minibrowar, a właściwie firmowy pub minibrowaru "Komitet" znajdujący się w centrum drugiego co wielkości miasta w Serbii.
      Lokal znajduje się około 2 km od dworca kolejowego w starej kamienicy.
      Po przekroczeniu progu poczułem...
      2025-04-24, 08:55
    • AaLeX
      Frankfurter Brauhaus, Schultenbräu Export
      AaLeX
      Piwo robione dla sieci Aldi w Niemczech i tylko tam do kupienia. Alkohol 5,4%. Cena 0,55ct/puszka. W butelce nie występuje. Zresztą w sklepach Aldi w Niemczech brak piw w szklanych butelkach. Są tylko opakowania zwrotne typu plastik i aluminium. Ekstraktu brak. Skład: woda, słód, chmiel. Barwa...
      2025-03-12, 16:30
    • darekd
      Moon Lark, Goat
      darekd
      "Rauch Doppelbock", ekstr. 20%, 8,5% alk.

https://moonlark.pl/beers/goat

Aromat - po otwarciu mocny ton wędzonego słodu i trochę spalenizny. Po przelaniu zapach znacznie mniej intensywny
      Piana - nikła, szybo i całkowicie znika
      Barwa - bardzo ciemny...
      2025-02-18, 00:54
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...