Haust
Tak, rzeczywiscie bedziemy nazywać sie HAUST. Logo juz wisi
Od razu sprostowanie, nie mamy rzadnych problemów z urzędami oprócz tego, że załatwiania wszystkiego mamy juz powoli dosyć, ale wspólnymi siłami podążamy ku otwarciu.
Nie mamy problemu ze zgodą na warzenie piwa, bo taka nie jest wymagana. poza tym powolutku.
Powiem szczerze, że urzędnicy też nie tacy straszni, a nawet pomocni i rzyczliwi. Dużo nam pomogli.
Jednak pracy jest dużo, czytania Ustaw i przepisów. dużo papierkowej roboty.
Trzymajcie za nas kciuki, podtrzymujcie na duchu a moze juz niedługo napijemy sie razem piwa
Tak, rzeczywiscie bedziemy nazywać sie HAUST. Logo juz wisi
Od razu sprostowanie, nie mamy rzadnych problemów z urzędami oprócz tego, że załatwiania wszystkiego mamy juz powoli dosyć, ale wspólnymi siłami podążamy ku otwarciu.
Nie mamy problemu ze zgodą na warzenie piwa, bo taka nie jest wymagana. poza tym powolutku.
Powiem szczerze, że urzędnicy też nie tacy straszni, a nawet pomocni i rzyczliwi. Dużo nam pomogli.
Jednak pracy jest dużo, czytania Ustaw i przepisów. dużo papierkowej roboty.
Trzymajcie za nas kciuki, podtrzymujcie na duchu a moze juz niedługo napijemy sie razem piwa
A na temat - trzymam kciuki i też interesuje mnie odpowiedź na pytanie macmona. Najbardziej interesuje mnie czy może zdecydowaliście się na fermentację w otwartych kadziach (choć wątpię) i w jakiej postaci dajecie chmiel oraz czas leżakowania. Nie mogę doczekać się inauguracji bo przy okazji chciałbym zobaczyć Zieloną Górę która podobno jest ładnym miastem.
.Jest też pociąg do Kostrzynia ,ale stamtąd nic nie ma .Jest potem z Rzepina ale nie ma się tam jak dostać z Kostrzynia.Także nie wiem jak ja się napiję piwka z Hausta.Pozostanie tylko liczyć na niezawodnego Kangura.
.Sankcje mogą być okrutne
Comment