W tzw. minionym okresie, w ramach badania popularności dla wojska i Milicji Obywatelskiej, każdy funkcjonariusz i wojak dostawali plik ankiet i przy pomocy "Krewnych i Znajomych Królika" wypełniali je. Dzięki temu cała Polska kochała Milicję
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Mi trudno powiedzieć iole teraz kufli wychylam.
Kiedyś pincet jak nic, a raczej pot tysiaczka. Teraz nie stety sporo sie zaniedbuje w tym temacie i obawiam się, że wyjdzie mi około 100-200 rocznie-sam sie sobie dziwie jak czytam to co wypisuje
Chyba w końcu dotarła do mnie świadomość, jaki poziom życia mnie dopadł, ponieważ to głównie warunkuje moje dane liczbowe
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika celt_birofil
Mamy dwóch respondentów. Jednego z nich żona zdradza co dwa tygodnie. Drugi jest kawalerem. Statystycznie obaj są zdradzani co tydzień (to jeden z kabaretów ale bardzo wiarygodnie)
Wygrzebalem sobie przy taki stary temat i pozwole sobie poprawic wyliczenia celta.
Otoz statystycznie to obaj sa zdradzani co cztery tygodnie (mniej wiecej miesiac) a nie co tydzien.
P.S.
Dzieki DP wiem, ze w tym roku (do 20 wrzesnia) wypilem juz 613 litrow piwa (1317 sztuk).
Aha, nie pale i sam zarabiam na piwo (i nie tylko).
Na forum mamy zarejestrowanych 21 479 użytkowników, z czego 3139 użytkowników zamieściło jakiekolwiek posty. Ciekawa jestem, jak statystyki innych for
trzeba wziąć pod uwagę fakt, że ludzie rejestrują się w Browarze też po to by mieć dostęp do różnych działów, niekoniecznie po to by uczestniczyć w dyskusjach forumowych.
trzeba wziąć pod uwagę fakt, że ludzie rejestrują się w Browarze też po to by mieć dostęp do różnych działów, niekoniecznie po to by uczestniczyć w dyskusjach forumowych.
Ależ ja nie zamieściłam tego posta jako zarzutu, że mało osób się udziela.
Jedyny klasztor trapistów w Anglii i jedyny browar trapistów w Wielkiej Brytanii!
Opactwo założone w 1835 i prawdopodobnie mnisi warzyli tam piwo w XIX w. Jednak współczesny browar pierwszą warkę wypuścił w 2018 r. (wcześniej mnisi prowadzili mleczarnię). Do lata 2019 r. wyprodukowano...
Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
Lager z motywem filmowym.
Alko 4,1%
Chmiele: Challenger, Cascade.
Piana - tylko na początku potem nic.
Lacing - nic.
Barwa - blada słomka.
Gaz - średni.
Aromat - zbożowość potem mokry karton.
Smak - lekko słodkawe, zbożowość (potem zalatywało...
3,5 zł w ramach Lidl 4+4, ale spokojnie można płacić więcej, to jest DDH APA (mogło być IPA), jeden chmiel Simcoe, 12blg, 5,3vol
Dużo cytrusów, odrobina żywicy, skórka grejpfruta, mango, winogrono. Lekko, rześko i egzotycznie. w nucie dolnej więcej grejpfruta, ale w formie soku. W...
Comment