co to wogóle za porównanie piwa do wina, może do wódki też porównasz, w końcu też 20 zł. za 0.5 L nikogo nie dziwi, skoro na równi traktujesz wszystkie trunki to pewnie do obiadu nalewasz sobie 0.5-litrową szklanicę wina, a moze wódki
Ja traktuje piwo na równi z 2-ma kieliszkami wina czy wódki a nie z całą butelką, dlatego dla mnie 20 zł. za piwo do jednorazowego spożycia to dużo, tak jak np. wino za powiedzmy 200 zł.
Ja traktuje piwo na równi z 2-ma kieliszkami wina czy wódki a nie z całą butelką, dlatego dla mnie 20 zł. za piwo do jednorazowego spożycia to dużo, tak jak np. wino za powiedzmy 200 zł.
Niektórzy kupują kiełbasę w Tesco za 4,99zł za kg i sobie chwalą. Ja z kolei takiej kiełbasy nie dałbym swojemu psu (którego nie mam). Rzecz w tym, że w każdej grupie towarów są lepsze i gorsze, mniej i bardziej eskluzywne i z m.in. z tych powodów różnią sie ceną. A swoją drogą to przeliczanie piwa na kieliszki wódki czy wina jest mi głęboko obce

powodują głównie ceny piw niemieckich na rynku polskim - większość z nich niedaleko za granicą kosztuje maksimum 1 euro. Nasi kochani importerzy i detaliści czasami szaleją i oferują je za 8,9, 10, nawet 11 złotych! (albo przypadek Holzar Bier w PiP za 17 zł) Poszedłbym na 6, 7 złotych, ale takie przebitki!!Litości
Comment