Dzięki, Becik, za wytłumaczenie. Cóz ja bym bez ciebie zrobił? Nawet bym nie wiedział, że w USA są mikrobrowary.Myślałem, że są tylko wielke, większe niż w ZSRR. I strzelają do klientów.
World Beer Cup 2004
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Wszystko się kitłasi w tym roku - mam jak zwykle wielką prośbę do Was. Powtórka z lat 2005, 2006 i 2007.
Zostało trochę piw które nie były opisywane już jakiś czas lub nie wiadomo na pierwszy rzut oka z całą pewnością czy dostępne były na rynku w zakończonym roku 2008...-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Gmina Strzegom, SCK i Zespół Folklorystyczny "Kostrzanie" po raz trzynasty organizują Międzynarodowy Festiwal Folkloru. Do współorganizatorów tegorocznej edycji Festiwalu dołączyło miasto Świdnica. Tak więc Festiwal swym zasięgiem obejmuje coraz większy obszar Województwa Dolnośląskiego,...-
Channel: Biesiady piwne, koncerty i inne
-
-
Duży browar z Ingolstadt (Górna Bawaria), który ma swojego dystrybutora w Polsce i pojawiło się w niektórych naszych sieciach przed świętami.
Aromat - słodowy z lekką zbożową słodyczą
Piana - zdecydowanie wysoka, średnia trwałość
Barwa - ciemne złoto
...-
Channel: Niemcy
2025-12-08, 20:43 -
-
Konkretna data jeszcze nie podana
Kategorie:- Polska jedenastka
- Sesyjny Porter Bałtycki
- West Coast IPA
- Rye Wine
Warto zgłosić piwo w kategorii Sesyjny Porter Bałtycki, ponieważ jej sponsorem jest Browar Ponidzie, który uwarzy piwo...2025-11-17, 18:57 -
Jeśli warzenie piwa to Twoja pasja, czas pokazać światu, co potrafisz!
Uwarz piwo i sprawdź się w Mistrzostwach Polski Piwowarów Domowych 2026, które odbędą się 22-24 maja 2026 w Bałtowie. To największe i najbardziej prestiżowe wydarzenie dla piwowarów domowych w kraju!
Co Cię czeka?...2025-11-17, 18:33 - Loading...
- Koniec listy.
Comment