Boomba. Ciekaw jestem skąd ten któś w czerwcu 2004 dorwał 10,5, Portera z Dojlid, Krakusa i Zagłobę. Duże wrażenie zrobił też na mnie Wojarski Premium Pils
Ostatnia zmiana dokonana przez Czapayew; 2004-07-21, 14:54.
"W winie jest mądrość, w piwie siła, a w wodzie są tylko bakterie"
Czapayew napisał(a) Boomba. Ciekaw jestem skąd ten któś w czerwcu 2004 dorwał 10,5, Portera z Dojlid, Krakusa i Zagłobę. Duże wrażenie zrobił też na mnie Wojarski Premium Pils
niektóre importowane piwka mogą do tej pory stac gdzieś na jakichś półkach w zachodnich sklepach
a wszystkie gatunki które wymieniłeś były eksportowane
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2004-07-21, 14:58.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
Centrum...
Nie wiem, czy to jest kontynuacja Pubu Ale Dobre Piwo. Adres ten sam. Po tamtym śladu nie ma a między apteką a Biedronką w pawilonie PRL-owskim jest pub & bar NaWyki Piwne. Problem jest taki, że do środka nie weszłem gdyż w necie godziną otwarcia jest 16:00, na mapach google 17:00. A w...
Kolejny browar w Gent, odległy od Artevelde (czyli ścisłego centrum) o około 600 m. Atakowaliśmy go 3-krotnie w różnych godzinach lecz obeszliśmy się smakiem. W witrynie knajpki od ulicy wywieszka, że zapraszają za róg. Tam rzeczywiście kilka ław, nad nimi rozpięty namiot ale drzwi zamknięte...
Mezdra kojarzy się z marką Ledenika produkowaną w miejscowym browarze. Jednak dane mi było zaglądnąć w miejsce, o którym nie mogłem znaleźć informacji na piwnych stronach w bezkresnym necie.
Bardziej traktuje ten wpis jako wyzwanie dla piwnych turystów odwiedzających Bułgarię,...
Comment