Ludziska co się w końcu dzieję z tym Krotoszynem , słyszałem , że mają zamknąć ( albo już zamkneli) co się z tym browarem dzieje???????
Browar Krotoszyn
Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X
-
Tagi: brak
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Lager o mocy 5, 2% z browaru, który reklamuje się jako najstarszy działający browar włoski (1846). Biella w Piemoncie.
Kolor blady, jasnożółty, widoczne zmętnienie. Piwo niefiltrowane,
Piana wysoka z czapą, utrzymuje się średnio długo, zostawia nieregularne ślady na szkle....-
Channel: Włochy
-
-
Piwo zakupione na warszawskim fesiwalu.
E. 12% wag.
A: 5, 0% obj.
Po różnych opiniach dotyczących d. browaru Extract nie spodziewałem się niczego dobrego.
Barwa w kierunku stanów bladożółtych, piana począkowo średnia, szybko opada do obrączki, są ślady na szkle....-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-10-18, 16:33 -
-
Hazy IPA ,
6% alk., ekstr. nie podany
Chmiele: Citra, Strata, Nelson Sauvin, Superdelic
Aromat - chmielowy z cytrusami i innymi kwaśniejszymi owocami
Piana - wysoka, zwarta, trwała, długi kożuszek
Barwa - żółto-złota, mętna
Wysycenie...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-10-09, 20:01 -
-
Obserwując od kilku miesięcy to co dzieje się z wyszukiwarką Google oraz facebookiem należy stwierdzić, że wartościowych informacji jest tam wskazywanych coraz mniej.
Nowe rozwiązania takie jak wspomaganie przez AI powodują, że wyświetleń spamu i innego bezwartościowego lub...-
Channel: Przy piwie
-
-
Piwo z brewpubu w Porto, określone przez barmana jako pils. Doczytałem później na stronie, że na chmielu... Cascade.
Kolor ciemnożółty, pełny.
Piana stounkowo mało obfita, zostawia ślady na szkle.
W zapachu bardzo mało się dzieje, a nie miałem w ten dzień kataru... Jak...-
Channel: Portugalia
2025-08-30, 18:19 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment