znowu coś pada

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Problem z wyświetlaniem strony b.biz
    e-prezes
    Odkąd zmieniłem lapka na nowszego myślałem, że to nie wróci... Na XP mogło się zdarzyć, ale teraz jest podobnie na Win10. B.biz wyświetla się jako niezabezpieczona WWW i tak się odpalała cały czas - z ostrzeżeniem, ale ostatnio i na smarcie i na lapku nie idzie odpalić. Pomogło wyczyszczenie...
    2020-07-21, 22:39
  • darekd
    Rampušák, Cofee Stout
    darekd
    Znany w Polsce browar z Dobruški, od którego kiedyś nosił swoją nazwę. Obecnie nosi nazwę Rampušák jak marka ich piw.
    W tym samym miasteczku znajduje się palarnia kawy Blackdrops, od niej do piwa dodano etiopską kawę z regionu Sidamo.

Właściwie to stout imperialny...
    2025-07-12, 00:50
  • etman
    Piwowar nr 53
    etman
    W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
    2025-06-17, 20:34
  • Heisenberg
    Zakażenie czy dalsza fermentacja?
    Heisenberg
    Cześć wszystkim
    Dopiero zaczynam przygodę z piwowarstwem. Zakupiłem zestaw startowy z brew kitem Finlandia Premium Lager i nastawiłem pierwszą warkę. 21 litrów gotowego nastawu, po 2 tygodniach fermentacji w 21 stopniach, na drożdżach z zestawu zlane na cichą (BLG początkowe 10,...
    2025-06-08, 14:55
  • ART
    Katowice, Ligonia 16, Żurownia
    ART
    Coś dobrego na ząb trzeba wrzucić pomiędzy przeszwendem knajpianym - pada więc na lokalną kuchnię śląską w odświeżonej odsłonie w Żurowni.

Lokal także ma akcent piwny. Z wajchy był Primator (jasna 11 i pszeniczne po 18zł) a z butelek kontraktowy Hajer po 20 zł.
    ...
    2025-04-30, 20:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...