eee, tam wcale nie zaprzeczam... bo ja jako klient nie wiem jaką marżą operują obaj. czy jest to 5, 30 czy 100 %.
Teoretyczna zyskowność specjalistycznego sklepu z piwem
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Jakieś trąby wpadły na pomysł połączenia serwisu/sklepu rowerowego z barem.
Pomysł bardzo dobry! Pochwalam! A dlaczego trąby?
Bo miejscówka serwisu/sklepu z dopiskiem Cafe&Pub ma wejście na rogu Konopnickiej / Kościuszki i wisi na drzwiach kartka że w soboty i niedziele...-
Channel: Śląskie
2025-04-30, 19:49 -
-
Patrząc na mapę można by pomyśleć, że Brandýs nad Labem-Stará Boleslav to w sumie dwa oddzielne miasta rozdzielone rzeką Łaba, ale od 1960 roku jest to jedno miasto posiadające drugą najdłuższą, oficjalną nazwę wśród obecnych miast w Czechach. Jeżeli popatrzymy na oba miasta poprzez...
-
Channel: Czechy
-
-
Macedonia delikatnie mówiąc nie jest piwnym rajem. Dwa duże browary warzą coś co dla mnie zaledwie przypomina piwa, chociaż w sumie mógłbym to powiedzieć o wielu innych miejscach na Bałkanach. Wybór piw w marketach bardzo ubogi. Dlatego działalność piwoteki jaka by nie była, jest warta...3 Photos
-
Channel: Macedonia Północna
2024-06-11, 21:06 -
-
Stosunkowo niedawno otwarty
Sklep znajduje się na terenie Browaru Amber w Bielkówku, w pobliżu Gdańska. Bielkówko to malownicza miejscowość na Kaszubach, znana z tradycji piwowarskich i naturalnego krajobrazu. Browar Amber, założony w 1994 roku, jest jednym z pionierów piwowarstwa...-
Channel: Pomorskie
2025-07-06, 14:18 -
-
Po wizycie na 5-leciu pivovaru Ovipistán https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...88#post2348988 drugą część dnia 21. 06.2025 (i już do oporu
) spędziliśmy w dużo większym i znacznie starszym (1872)...
-
Channel: Czechy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment