nie wiem tylko co potwierdzać, bo nie wiadomo co wkońcu znajdzie się na koszulce
Chyba najlepszym rozwiązaniam było by zrobienie koszulek z napisem Żywiec. Prawie jakPiwo i niezaczynanie kolejnej dyskusji o tym co ma być na koszulce.
Ostatnia zmiana dokonana przez Marcin_wc; 2006-02-21, 00:50.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marcin_wc
Chyba najlepszym rozwiązaniam było by zrobienie koszulek z napisem Żywiec. Prawie jakPiwo i niezaczynanie kolejnej dyskusji o tym co ma być na koszulce.
chciałem żebyś zwyczajnie napisał co w końcu na tych koszulkach będzie, bo jesteś organizatorem tychże,
nie wiem gdzie wyczytałeś że sugeruję zakładanie kolejnej ankiety
A niby dlaczego nieaktualne? Wycofanie reklamy nie ma tu nic do rzeczy.
Marcin, dawaj termin zgłoszeń koniecznie, a najlepiej najpierw ogłoś listę tych, którzy się wpisali poprzednio i ci, którzy NIE CHCĄ niech się wykreślą. Potem zbiórka zaliczek, też w określonym terminie i jazda. Inaczej nic z tego nie wyjdzie. Do dzieła!
Ja sie na taka koszulkę sztuk jeden podpisuje ręką prawa i lewą
1)Daniel Jakubowski XL
2)Kiszot L
3)Pogoniarz L
4)oniRy
5)joelka S
6)Ewamali damska M
7)Maremali XL
8)kony M
9)Ahumba trzy XL
10)Bombadil13 XL
11)Marusia damska
12)Slavoy XL
13)Shlangbaum L
14)anteks XL
15)Jerzy XXL
16)wiciu_w
17)jaroskywalker L
18)adam998
19)ja XL
Ostateczny czas zgłoszeń(na PW) to przyszła środa czyli 8.03.2006.
1)Daniel Jakubowski XL
2)Kiszot L
3)Pogoniarz L
4)oniRy
5)joelka S
6)Ewamali damska M
7)Maremali XL
8)kony M
9)Ahumba trzy XL
10)Bombadil13 XL
11)Marusia damska
12)Slavoy XL
13)Shlangbaum L
14)anteks XL
15)Jerzy XXL
16)wiciu_w
17)jaroskywalker L
18)adam998
19)ja XL
Ostateczny czas zgłoszeń(na PW) to przyszła środa czyli 8.03.2006.
Tutaj proszę o wpisywanie się na listę osób biorących udział w minizlociku. Proszę wpisywać się kolejno podając
IMIĘ I NAZWISKO LUB NICK, FORMA NOCLEGU (DOMEK LUB NAMIOT).
W poniedziałek w południe Krecik zamyka listę.
Krecikowi udało się ogarnąć temat. Organizuje nam Mały Zlocik w Bałtowie (wcześniej było o tym w poście "A może zlocik"). Patronować nam będzie oczywiście Browar Bałtów.
Dość świeży browar restauracyjny w centrum Sztokholmu, blisko dworca kolejowego i historycznej starówki.
Minibrowar mieści się w zabytkowej kamienicy hojnie zdobionej sztukaterią.
Przy wejściu wita kaseton z ciekawym logotypem browaru, przedstawiającym jegomościa raptownie opóźniającego...
Comment