Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

Brak Kasztelana

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• JonI
    BLG - czy powinienem już rozlewać
    JonI
    Witajcie,

Mam pewien problem. Otóż w końcu wziąłem się za warzenie swojego piwa. Na pierwszy ogień z Brewkitu - Czeski Pils. Przy warzeniu korzystałem z instrukcji, oraz filmu Kopyra. Niestety nie zmierzyłem BLG początkowego, nie było o tym mowy ani w instukcji ani u Kopyra...
    2017-12-31, 12:50
  • darekd
    ? [Łażany], Strzegomski Lager
    darekd
    Dość tajemniczy kontraktowiec, z tego co wiem warzyli kiedyś w Hoppy Lab w Żarowie na Dolnym Śląsku, niedaleko miejscowości Łażany, gdzie w tamtejszym folwarku (wymagającego remontu) planowane jest umiejscowienie browaru. Tu i ówdzie ich piwa dostępne są m.in. we Wrocławiu

...
    2025-03-27, 22:59
  • bastion
    Słowacja, Banska Bystrica, Zvolenska Cesta 25, Pivovar Baran [ Bez wyszynku]
    bastion
    W 2016 roku, ilostan browarów w Bańskiej Bystrzycy powiększył się o kolejny. Początkowo miał być umiejscowiony w innej części miasta, ale po różnorakich perturbacjach znalazł swoje miejsce na Radvaniu, przemysłowej części Bańskiej Bystrzycy, gdzie mieści się m.in. browar Urpiner....
    2020-09-01, 11:15
  • rafko
    Promocja Kasztelana
    rafko
    Kto ma ochotę na kufel kasztelana niech nie zwleka, promocja trwa do 31 paździrnika 2002.

Wystarczy wysłac 5 kontr promocyjnych + 5 kapski kasztelana + być jedną z 10 000 pierwszych osób, które nadesłały swoje zgłoszenia i kufelek jest wasz.

Mama już prawie...
    2002-09-18, 21:35
  • cyfronik
    Rozlewać, czy nie? Oto jest pytanie.
    cyfronik
    Witam i proszę o poradę.
    17 stycznia nastawiłem warkę:
    Coopers European lager + jasny ekstrakt w płynie też Coopers + drożdże Saflager S23. Blg początkowe około 12,2. Drożdże zaskoczyły po około dobie, temperatura fermentacji cały czas w przedziale 12-14° mierzone termometrem...
    2009-02-06, 11:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...