Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.pl -
Mam wrażenie, że to ta sama warzelnia z którą jeździli po targach, w tym na EuroGastro w 2012 r.. Dość spora jak na taki mały budynek, a jednocześnie na niezbyt dużą salę konsumpcyjną.Comment
-
Comment
-
Przypomina mi się, jak jeszcze niedawno niektórzy zastanawiali się po co w Chrząstawie Małej 10hl A teraz rozbudowują leżakownię, bo nie nadążają z popytem.Comment
-
Comment
-
Ceny są adekwatne do jakości. Oni nie sprzedają niczego ponad to co miałoby pracować i zarabiać pieniądze. Najważniejsze u nich jest doradztwo i duże doświadczenie.
Poczytaj posty wokoło. Dlaczego w jednym z browarów jest warzelnia 10 hl. Bo taka była pod ręką. W taki sposób nie otrzymuje się browaru "uszytego na miarę". Niestety.
Zapraszam na priv.Jesteś zainteresowany browarem restauracyjnym napisz do mnie. Znam to od podszewki.
www.twojmalybrowar.plComment
-
Comment
-
Kościerzyna też nie otworzy się 31 sierpnia... z przyczyn technicznych.
Piszą co prawda o niecałkowitym otwarciu, cokolwiek to znaczy. Pewnie o obiekt jako całość.
A może akurat browar otworzą?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Już wiadomo, że nie otworzą.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment