Jako takiej konkretnej daty jeszcze nie ma, ponieważ nie wszystko jest jeszcze odebrane przez wszelkiego rodzaju urzędy. Może uda się w połowie maja?
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
A, to chodzi o rozpoczęcie warzenia, a nie sprzedaż.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Jutro mają otwarcie w Miedziance.
Piwem Kupferberger Gold raczyli się przed wojną wszyscy mieszkańcy Kupferbergu. Po 1945 r. miejscowość nazywała się już Miedzianka, ale dalej kochała swój złocisty trunek, który odznaczano na targach browarniczych. O nagrodach nie marzy na razie Jarosław Kądziela, ale dzięki jego staraniom po wielu latach znów rusza browar w Miedziance, sudeckim mieście widmie.Zbieram podstawki piwne po 1 szt z każdego browaru powiązanego z Polską, oraz po 1 szt z każdego państwa świata.Comment
-
W ostatnią niedzielę nie wygladali na bliskie otwarcie. Taras niezrobiony, dojazd do parkingu taki, że siadniętym autem przejechałem brzuchem po kamieniach, nasypy nieobsadzone.
Widok z tarasu cudny, ale w centrum, jak to w Polsce, znajduje się słup linii wysokiego napięcia. I cały nastrój szlag trafił ...Comment
-
Czy ktoś coś wie na temat "restauracyjności" Browaru Dukla, czy to tylko "pobożne życzenia" co niektórych konsumentów...?Comment
-
Dukla nie jest restauracyjnym. Ma jednak w miasteczku "swój" lokal.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Comment
-
Comment
-
Może kiedyś mieć będą, tego nie wiem. Miejsca mają chyba dużo. Do knajpy jest jednak tylko 400 metrów.
Pancerniku, o co chodzi? Nawet się wpisałeś w temacie:
-
Po przejściu kilku połonin każde piwo Ci posmakuje :] nawet puszka Żywca za 10zł w schronisku ze śmierdzącym kiblokioskiem na skarpieComment
-
Wiem coś o połoninach... . Niestety, tym razem to ma być zmotoryzowana wersja "Blitzkriegu", ograniczająca się do szybkich wizyt, konsumpcji gastronomicznej na miejscu i piwa na wynos.Comment
Comment