Kolego abernacka, nie żebym narzekał, bo regularnie dostarczasz mnóstwa nowinek w tym konkretnym temacie, ale dodanie od czasu do czasu chociażby informacji gdzie u licha znajduje się browar X, Y lub Z wcale by nie zaszkodziło w ulepszeniu tego wątku. :-) Jeszcze kilka lat temu to nawet nie byłoby konieczne, ale dzisiaj co dwa tygodnie otwierają gdzieś jakiś mikrobrowar i się pogubić w tym wszystkim już można.
Tak, ja wiem, że jest google itd. ale ten wątek miałby o wiele większą wartość dodaną gdyby napisać browar X w mieście Y, browar A w miejscowości B, i tyle. Nic więcej nie trzeba, sam adres można sobie znaleźć. A tak człowiek nie wie mieszkając w Ustrzykach czy to browar w Sanoku czy w Szczecinie. I czy szykować rower na wycieczkę czy bookować nocny pociąg.
Dla podkreślenia wagi moich słów, siłacz palnie pięścią w stół. ;-)
A w kwestii lokalizacji, cytat z klasyka, bo nie każdy wie gdzie jest Zbuczyn:
Tomek
Tak, ja wiem, że jest google itd. ale ten wątek miałby o wiele większą wartość dodaną gdyby napisać browar X w mieście Y, browar A w miejscowości B, i tyle. Nic więcej nie trzeba, sam adres można sobie znaleźć. A tak człowiek nie wie mieszkając w Ustrzykach czy to browar w Sanoku czy w Szczecinie. I czy szykować rower na wycieczkę czy bookować nocny pociąg.
Dla podkreślenia wagi moich słów, siłacz palnie pięścią w stół. ;-)
A w kwestii lokalizacji, cytat z klasyka, bo nie każdy wie gdzie jest Zbuczyn:
Tomek
Comment