Chciałem raczej napisać, ze to chyba niekoniecznie typowy restauracyjny, bo miejsce położone jest na uboczu i nie przy szklakach turystycznych.
Nowe browary restauracyjne w Polsce
Collapse
X
-
-
Apartamenty Król Plaza w Jarosławcu (woj. Zachodniopomorskie) w związku z budową browaru restauracyjnego poszukuje kandydatów na stanowisko
PiwowaraMniej książków więcej piwa👍 1Comment
-
Z nowym rokiem, nowy browar. Browar Brzeg mieści się w hotelu Brzeg.Comment
-
Jak dla mnie nigdy nie było w tej knajpie browaru.
Ps. Nie spodziewaj się proszę niesztapowej oferty. Wielce rad byłbym, gdy jasny lager byłby po prostu przyjemnie pijalnym piwem.Comment
-
Info o browarze w Brzegu przekazałem ja, więc skoro jest problem to wracam. Informacja którą przekazałem, a której pewnie nikomu nie udało się zweryfikować wynikała z faktu, że ów podmiot sprzedawał od jakiegoś czasu piwo nowofalowe i to w ilości nie jednego gatunku. Więc klientela była, by rozszerzyć działalność. GUM wymiarował im tanki, więc fizycznie ktoś je widział.
Sądzę, że przed wprowadzeniem informacji o browarze kontraktowali (sensum stricte zamawiali piwo). I stąd zrodził się pomysł browaru. Może przeliczyli się z zapotrzebowaniem i dalej kontraktowali. Skoro może Piwne Podziemie bez chwalenia się tym to czemu nie oni. W obecnych czasach na bank nie działa, bo dla kogo?Comment
-
Od jakiegoś pół roku w Radomsku stoi sobie minibrowar. Czy został uruchomiony i czy ma/miał już własne piwa trudno mi w tej chwili powiedzieć.
W lokalu jest zamontwana ukraińska mikroinstalacja Schulz z dwunaczyniową warzelnią w okrywie miedzianej.
Metalurgia - restauracja & browar.
ul. Metalurgii 7, 97-500 Radomsko
Posmakuj znakomitych dań w klimatycznym wnętrzu Otwarta kuchnia ugości was różnorodnością smaków od soczystych golonek i żeberek aż po owoce morza, sałatki oraz desery. Zapraszamy także do skosztowania orzeźwiającego piwa warzonego w naszym lokalu.Nasza restauracja jest idealnym miejscem na spotkania rodzinne, towarzyskie, biznesowe oraz w gronie przyjaciół. Odkryj nasze menu Menu zawiera nie tylko szeroką…Last edited by Pankracy; 2021-01-04, 23:28.👍 1Comment
-
Comment
-
Daj mu szansę Czasy są trudne. Poczekać trzeba z kilka miesięcy na rozwój sytuacji. Zobaczy się wtedy jakie plany ma właściciel. Traktowałbym "Browar Brzeg Hotel & Restauracja" jako planwany. Jest tam jednak prawdziwy sprzęt, a nie atrapa.Comment
-
Od jakiegoś pół roku w Radomsku stoi sobie minibrowar. Czy został uruchomiony i czy ma/miał już własne piwa trudno mi w tej chwili powiedzieć.
W lokalu jest zamontwana ukraińska mikroinstalacja Schulz z dwunaczyniową warzelnią w okrywie miedzianej.
Metalurgia - restauracja & browar.
ul. Metalurgii 7, 97-500 Radomsko
https://metalurgia-restauracja.com/Comment
Comment