Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ultra_brutal_baran
Pocieszcie załamanego.
Mamy w Polsce swobodę podróżowania i osiedlania się - czyli możesz się przeprowadzić tam, gdzie jest większy wybór.
A tak na serio:
Sprawdź co warzą najbliższe browary i które z ich piw ma wysokie noty na browarze. Potem idz do pobliskiego sklepu i pogadaj z kierownikiem. On nie zamawia nic poza koncernowymi bo raczej ich nie zna, a na pewno boi się, że mu nie zejdzie. Więc obiecaj mu, że kupisz wszystko i że z tym towarem nie zostanie.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Mamy w Polsce swobodę podróżowania i osiedlania się - czyli możesz się przeprowadzić tam, gdzie jest większy wybór.
A tak na serio:
Sprawdź co warzą najbliższe browary i które z ich piw ma wysokie noty na browarze. Potem idz do pobliskiego sklepu i pogadaj z kierownikiem. On nie zamawia nic poza koncernowymi bo raczej ich nie zna, a na pewno boi się, że mu nie zejdzie. Więc obiecaj mu, że kupisz wszystko i że z tym towarem nie zostanie.
Zgadzam się z jerzym, ja dzięki tego typu "pogaduchom" z kierowniczką sklepu w Tychach mam ciągle dostępnego Tigera z Zawiercia oraz Książęce z Lwówka
Mamy w Polsce swobodę podróżowania i osiedlania się - czyli możesz się przeprowadzić tam, gdzie jest większy wybór. ...
musiałbym mieszkać w pociągu
a już serio... Jeśli konsumenci nie szukają, to i sprzedawcy nie są chętni do "eksperymentów". ArtK31 jak masz takie znajomości to zapraszam na PW
A tak na serio:
Tylko ,że hurtownie nie mają tego i owego piwa,mają koncerniaki,które schodzą jak ciepłe bułeczki i nie mają ochoty sprowadzać w/g nich wynalazków,a jak sprowadzą to browar daje d.-przykład Lwówek
P.S Piszę o swoim podwórku
Dzięki bardzo za radę, może dałoby się coś takiego załatwić, choć zainteresowanym byłbym raczej możliwością dostępu do różnych polskich piw, nie tylko z jednego browaru. (a gdybym chciał, żeby sprzedawca co i raz zmieniał rodzaj piwa w przywożonej specialnie dla mnie skrzynce, raczej bym go do tego pomysłu nie przekonał.)
W tej części południowej Słowacji, browarów jest jak na lekarstwo. W Rożnavie jest Kaltenecker i to w zasadzie wszystko. To taki nieco wykluczony obszar pod wieloma względami. Na przykład przez Gemerską Panicę wiedzie linia kolejowa i jest tam przystanek, ale od lat w żadnych mniejszych miejscowościach...
Hi, I am looking for any information about the beer brewery in Zaliztsi/Zalozce, Tarnopol, Ukraine. I found that it was owned by Meyer/Majer Teichholz. I am trying to know further like its brand and its address. Anything would be helpful. ...
Olandia (137 km długości i od 5 do 16 km szerokości) to druga co do wielkości wyspa (o powierzchni 1342 km²) Szwecji, którą zamieszkuje nieco ponad 26 tys. osób. Jest to także jedna z najpopularniejszych w kraju letnich destynacji. Mimo to działają tu jedynie dwa browary. Oba niewielkie....
Pierwszy browar na Mierzei Wiślanej zlokalizowany jest na samym końcu cyplu, trzy kilometry od granicy Federacji Rosyjskiej.
Browar restauracyjny i hotel "Four Winds Resort & SPA" został otwarty w 2019 roku.
Hasłem browaru jest "Na zachód od granicy, na północ...
Breiðdalsvík (130 mieszkańców), to jedna z głównych miejscowości w regionie Fiordów Wschodnich na Islandii.[Pogoda latem jest tu taka, jak obecnie w Polsce. Niemniej w słoneczny - sierpniowy dzień, widzieliśmy tu jedyną podczas pobytu na wyspie osobę "opalającą się" z nagim torsem. ] ...
Comment