Może ktoś zrobi teścik porównawczy Baltasa i Okocimia Pszenicznego. Niby różnia się delikatnie alkoholem, ale...
tak oba piwka były u mnie na "testach". IMHO porównanie wychodzi zdecydowanie na korzyść
Okocimia jak dla mnie Baltas za mało pszeniczny. Powiem tyle że Baltasa odstawiłem po wypiciu kilku testowych łyków. Baltas - nie nada. Okocim "zdegustowałem" z przyjemnością do dna
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik
Ależ nic nie szkodzi .
Po prostu na Corneliusa nie miałem jeszcze okazji natrafić, dla mnie jest jeszcze, niestety, bytem wirtualnym... .
Ale gdy go dopadnę, to niezwłocznie
Podobno Corneliusa można dostać w Kauflandzie ???
Widział ktoś moze
Czy piwo pszenne :P którego niestety jeszcze nie spróbowałem ... (za daleko mam do reala)
Piwo Okocim Pszeniczne do nabycia /oprócz Real/ w sieci sklepów NETTO. upiłem już tam tego 2 kartony :-)
Pozycja jest nawet ujęta w ich gazetce promocyjnej.
Ale Kochani forumowicze nie róbcie takiej reklamy temu Koncernowi niech wyda trochę kasy na reklamę i pokaże swoja klasę, a nie bada rynek, czy mu się przypadkiem opłaca ???? będzie opłacało sprzedawać to piwo ...... Ścierwo
Ale Kochani forumowicze nie róbcie takiej reklamy temu Koncernowi niech wyda trochę kasy na reklamę i pokaże swoja klasę, a nie bada rynek, czy mu się przypadkiem opłaca ???? będzie opłacało sprzedawać to piwo ...... Ścierwo
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lipali
Przepraszam zagalopowałem sięęęęęęęę
jestem po kilku czy może z konkurencji ?
Ostatnia zmiana dokonana przez anteks; 2007-11-18, 21:44.
Czy piwo pszenne :P którego niestety jeszcze nie spróbowałem ... (za daleko mam do reala) posiada jakieś ciekawe dane na kontretykiecie ???
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika lipali
nie piłeś jeszcze a juz oceniasz i może byś wypełnil profil , a poza tym witaj na forum
Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
Lacing - trochę było.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Aromat - dość płaska bananowość. Banan z ciasta bananowego.
Smak -...
W centralnej części miasta Brovary ( tak ogólnie, bo gdzie tam jest stricte centrum, tego nie mogłem namierzyć.) od 2008 roku działa browar restauracyjny Hof. Mieści się w części centrum handlowego - Terminal. Zajmuje parter, który we wschodnich realiach zwany jest pierwszym piętrem. Wystrój...
Comment