Kur... de napiszcie jeszcze, że się nie zdziwicie, jeśli piwo będzie kosztowało 30, 40 , 50 i 100 zł, a najlepiej od razu poślijcie do browaru czeki podpisane in blanco.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hipis
61) Hipis - 2 szt
jeszcze jakby mi ktoś mógł powiedzieć jak to działa :] wierzycie na słowo czy mam coś płacić ? :P
66. Kamień, bo jeszcze się nie załapię.
To jak w końcu z tym porterem będzie, wiadomo coś nowego? Czy będzie dostępny tylko w ciechanowskim sklepie internetowym? Bo nie powiem, żebym nie wolał kupić go "U Dziada"
ja zapisuje sie na cala kratowke a czy te kamionki sa zwrotne ?
a teraz serio. mnie co tydzien we srode na warsiawski ursynow kierowca z ciechana przwyozi 2 kszynki piwska. sroda juz za 3 dni, wiec jakby ktos ze stolecznych forumowiczow chcial, to moge dla niego zamowic i odbior przed swietami na kabatach lub na pl. pilsudskiego. a gdyby przez browaz.biz byloby taniej to zapisuje sie na 10 szt. #
To się nam rozrosła lista Jsteście wielcy
Butelka ma oscylować w granicach 20zł. i jest ceramiczna- żadna obklejanka.
Czy odpowiadałaby wam taka organizacja tego wszystkiego:
Ten kto miałby czas i możliwości odebrałby swój numerek ode mnie w oddziale warszawskim na targówku, albo umówił się ze mną gdzieś po drodze z Targówka na Wole?
A osoby, które nie mają takiej możliwości otrzymałyby Portera pocztą, osobiście zapakuję i wyślę każdą butelkę. Ale ta opcja musiałaby być szybko zorganizowana, żeby poczta mogła to dostarczyć przed świętami.
Płatności dokonalibyście przelewem na konto browaru.
Może tak być??
warszawa@ciechan.com.pljeśli masz jakieś uwagi ad produktów Ciechana, ich dytrybucj czy wizerunku zapraszam do korespondencji!!
Cześc, jak co roku od 15 lat - spotkanie piwowarów domowych, od 9 lat w ramach Festiwalu Dobrego Piwa Znowu na esplanadzie Stadionu Wrocław, tym razem cała strefa wydzielona dla piwowarów, dużo duuużych namiotów, bardzo dużo ławostołów - zapraszamy :-)
Browar Misionář został założony w 2024 roku w domu rodzinnym w Zlinie przez pasjonata piwa, a obecnie piwowara browaru- Martina Mikoškę.
Na obrzeżach Zlina w jednej z ciasnych, wąskich uliczek stoi dom Martina. Niestety nie mieliśmy przyjemności poznania samego szefa, ale za to poznaliśmy...
Firmowy pub kowieńskiego browaru Genys, zlokalizowany na końcu reprezentacyjnej alei miasta tuż przy kościele św. Michała Archanioła
Sam browar znajduje się 5 km dalej nad Niemnem.
Jest to pub, w którym można jarać zarówno wewnątrz jak i w ulicznym ogródku, gdzie są bardzo...
W 53. numerze Piwowara, magazynu dla domowych piwowarów, znajdziemy solidną dawkę inspiracji, wiedzy i humoru. W wywiadzie numeru bohater zdradza, jak z hobby można zrobić pełen etat, a dział stylów skupia się na klasykach w nowym wydaniu: rzemieślniczych lagerach, pilsach i recepturze, która...
Comment