Domyślam się , że nieładnie , ale nia posiadam swoich zdjęć więc skorzystałem ze zdjęć zamieszczonych w portalu . Jeżeli kogoś uraziłem to serdecznie przepraszam !
już poprzednicy napisali, ale i ja wyrażę swoją prośbę aby nie duplikować zdjęć zamieszczonych już w serwisie. Serwer nie jest z gumy. Miejscem takich zdjęć jest przede wszystkim galeria, względnie wątki o danych piwach. W tym temacie proszę umieszczać co najwyżej odnośniki do wybranych przez siebie piw.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kozel_czech
Opisujemy i wklejamy zdjęcia najładniejszych piw , każdy możę wystawić tylko trzy . Zapraszam do pisania ! Łukasz
Co rozumiesz pod pojęciem "najładniejsze piwo"?
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Zważywszy, że wszystkie wklejone piwa mają jakiegoś zwierzaka na etykiecie, zapewne chodzi koledze o najładniej prezentujące sie etykiety, ew. całość - butelka+etykieta.
Zważywszy, że wszystkie wklejone piwa mają jakiegoś zwierzaka na etykiecie, zapewne chodzi koledze o najładniej prezentujące sie etykiety, ew. całość - butelka+etykieta.
Eeetam, u mnie to amatorszczyzna kompletna, nie znam się na fotografii za bardzo. Piwo piję najczęściej wieczorem a wtedy nie mam odpowiedniego światła i wszystkie zdjęcia wychodzą jakies takie niefajne.
Ale miło, że komuś się podoba mimo wszystko
Rüssellheim to miasto położone 15 minut jazdy pociągiem na wschód od Mainz. Słynne jest z wielkiej fabryki Opla, której ogrom możemy podziwiać z okien pociągów jadąc wzdłuż przez ponad 2. Biurowiec i główna brama wejściowa znajduje się po lewej do wyjścia z dworca głównego, tędy...
trochę Mason namieszał z Baltic porter day , ale my robimy sobie swego rodzaju rozgrzewkę przed nim :d czyli nasze opolskie interiorowe spotkanie porterowe i w tym roku odbędzie się na pewno, choćby miały na nim być tylko 3 osoby
Formuła jak w poprzednich edycjach. Każdy bierze...
Na grupie mesengerowej padły pierwsze pomysły co do miejsc i zapytania czy robimy coś. Jak ktoś ma komunikator to niech się wypowie. Jak nie to tutaj. Z tego co pamiętam to okolice Warki, ew. powtórka Chmielobrania, ew. Milicz - takie propsy padły. Zdaje się są to dwa różne terminy.
Comment