co się stało...

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24149

co się stało...

...Sensorze? jakiś taki markotny jesteś ostatnio... zaczynamy się martwić!
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

e tam

Naoglądał się nas w SG i ma dosyć
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• sensor
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2001.02
      • 817

Wielkie dzieki za zainteresowanie. To jest prawdziwy administrator. Dba o samopoczucie forumowiczów.

Czuję się nieźle, niestety z czasem ostatnio gorzej a i tematy na forum jakoś nie mobilizują mnie do pisania ( nie świadczy to źle o tematach tylko o tym że brak mi weny). Myslę że to taki czas ( jak ze wszystkim). Trzeba chwilę przeczekać, odetchnąć aby znów wpaść w wir forumowych debat.

Sensor
      Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
      Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.

Comment

• Krzysiu
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2001.02
        • 14936

Dałem sobie trochę czasu na przeanalizowanie wypowiedzi Sensora i widzę, że on naprawdę cierpi. To pewnie przez to, że niedzielę w SG spędził bez piwa ...

Comment

Related Topics

Collapse

• dadek
          Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
          dadek
          Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
          2022-07-02, 02:16
        • Prusak
          Forever Brewing Co/Wołynśkij Browar, Voyager
          Prusak
          Skusiłem się na jedną z puszek stojących już jakiś czas w Leclercu. Kolaboracja z tajemniczym (przynajmniej dla mnie) polskim kontraktem Kite.Szkoła.PL. Alk 4, 5%, Eks. 12,5 blg.
          Piwo ma w "podtytule" German Pilsner, ale koło takiego pilsnera to chyba krótko ono stało (a może...
          2023-06-10, 15:58
        • AdamKowalski34
          Pojedyncza butelka warki z browaru skwaśniała
          AdamKowalski34
          Cześć,
          Mam nadzieję, że wybrałem dobry dział.
          Chciałbym poradzić się bardziej doświadczonych użytkowników co mogło się stać z piwem bo trochę mnie to dziwi, w skrócie opiszę sytuację.
          Zakupiłem 6 piw (ten sam karton i data i godzina), grodziskie white ipa warka...
          2025-06-09, 06:10
        • darekd
          Ladenburger, Bad Santa Weizenbock XMS SPCL Edition 23
          darekd
          Browar z Badenii-Wirtembergii, który lata temu miał pszenicznego koźlaka na rynku polskim pod tą marką:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...warmia-tarczyn

To ma 16% ekstr. i 8 % alk.

Ten...
          2024-02-21, 02:23
        • Prusak
          Dziki Wschód, Lubel
          Prusak
          Piwo na Zuli plus eksperymentalny chmiel od PIłata. Wypuścili pod tą nazwą też pilsa, tu zaś nie zdeklarowali się co do stylu, choć parametry bardzo lekkie 10 % E i A. 4%. Natomiast koło pilsa to nawet nie stało. Zapach bucha od razu pomarańcżą i cytrusami. Kolorek bardzo jasny, piany...
          2024-01-28, 01:51
        • Loading...
        • Koniec listy.
        Przetwarzanie...