Piwo w proszku?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Bułgaria, Płowdiw, Iztoczen 69, Piwowarnica FRIK&S
    pebejot
    Browar restauracyjny zbudowany na podwalinach historycznego i chyba pierwszego bułgarskiego browaru Kamienica, który wyburzono przed kilkoma laty.
    Pamiątką po Kamienicy jest komin, który dominuje nad wielkim kompleksem nowego browaru restauracyjnego o powierzchni 1690 m2.
    Z dworca kolejowego...
    2024-09-07, 16:07
  • Grbuy
    Piwo z ekstraktów słodowych. Podstawy
    Grbuy
    Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
    2023-11-30, 21:57
  • kruger_nr1
    Bemer, IcebeerG
    kruger_nr1
    Piwo Jasne 4,2% alk, 12,5 % extraktu zrobione specjalnie dla sieci sklepów piwnych z Biszkeku o tej samej nazwie IcebeerG. Piwa z browaru Bemer udało nam się dostać tylko w wersji lanej do peta w popularnych na wschodzie specjalnych punktach. Sklep IcebeerG położony w dzielnicy niedaleko browaru...
    2023-11-19, 16:16
  • Patrowsky
    Czy to podróbka? - "PERŁA Chmielowa" ;)
    Patrowsky
    Witam

Dzisiaj natknąłem się w jednym z lokalnych sklepów w W. Brytani na polską dziwnie wyglądającą "PERŁĘ Chmielową". Zwracam sie z pytaniem czy to jest podróbka czy oryginał? Nigdzie w internecie nie mogłem znaleźć identycznej puszki. Logo ma inną budowę, znaczenia...
    2023-09-29, 14:10
  • pebejot
    USA, Hawaje, Honolulu, 700 Queen St, Aloha Beer Company
    pebejot
    Kolejny browar restauracyjny znajdujący się również w zagłębiu knajp przy Queen Street, dosłownie rzut beretem od Waikiki Brewing.
    Jest to niezwykle urocze miejsce.
    Wita nas pomalowany na czarno parterowy budynek, przed którym zaparkowany jest rower piwny.
    Wchodzimy do środka,...
    2022-11-15, 11:44
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...