BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Macie jakiś błąd na stronie, który powiela wstępniaki do artykulów. A wy jesteście inicjatywą kontraktową, czy kontaktową jak to podaliście w Aktualnościach?
AleBrowar to dobre piwo i dobrzy ludzie. To pionierzy polskiego kraftu i współtwórcy piwnej rewolucji. To ludzie, którzy nie tylko chcieli zmian, ale także mieli odwagę by wprowadzić je w życie.
Wygląda to tak np (ale tak jest z każdym wpisem)|:
Mam świetną informację – przygotowaliśmy dla Was specjalną premierową serię gadżetów AleBrowaru. W skład zestawu wchodzą koszulki, szklanki, bluzy, podkładki i longsleeve. Piwna rewolucja wymaga odpowiedniej oprawy, zatem siostry i bracia piwosze do boju!
Mam świetną informację – przygotowaliśmy dla Was specjalną premierową serię gadżetów AleBrowaru. W skład zestawu wchodzą koszulki, szklanki, bluzy, podkładki i longsleeve. Piwna rewolucja wymaga odpowiedniej oprawy, zatem siostry i bracia piwosze do boju!
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-05-09, 08:13.
AleBrowar to dobre piwo i dobrzy ludzie. To pionierzy polskiego kraftu i współtwórcy piwnej rewolucji. To ludzie, którzy nie tylko chcieli zmian, ale także mieli odwagę by wprowadzić je w życie.
Wygląda to tak np (ale tak jest z każdym wpisem)|:
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika VanPurRz
Kolejny świeżo zalogowany który jedyne co pisze to pean na cześć wzornictwa Ale Browaru - stary tu nie ma ogłupionych tvn i gw nie myślących których się bierze na lep prościutkiego marketingu.
Dałem sobie trochę czasu by móc napisać coś jeszcze. Niestety jedyne o czym mogę napisać to o dostępności w oddalonym o 60 km od Gościszewa Gdańsku - a właściwie jej braku. Nie wiem na ile prawdziwe są pogłoski o wysokim minimum logistycznym ale w połączeniu z wysoką ceną i krótkim terminem ważności można powiedzieć, że Ale Browar sam sobie taką sytuację nawarzył. Mocne słowa VanPuRza traktuję jako nietrafiony zarzut o marketing szeptany bo nadal uważam, że piwa z taką etykietą wyróżniałyby się - jednym się podoba, innym nie ale niewielu jest obojętnych.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666
Jeśli rzeczywiście jest to prawda to chyba lekko kogoś p...@#$%^&*
czyli cena jednej etykiety (znam 3) w cenie piwa?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Ktos puścił plotke a teraz zacznie się pitolenie jak to drogo. Wyluzujcie do póki nie dowiecie się od źródła.
Normalnie jak baby na targu
Milicki Browar Rynkowy Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2
"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson No Hops, no Glory :)
Komplet etykiet 20 zł - informacja z pierwszej ręki. Czy w skład tego zestawu wchodzą tylko pojedyncze sztuki, tego już nie dopytałem.
Jednym z powodów tak wysokiej ceny, było „tylko 30 dostępnych zestawów”.
Stoisko licznie oblegane – chyba tylko Pinta miała podobną frekwencję - ale nie może to dziwić, gdyż piwa są naprawdę dobre.
Widziałem że to piwo miało wcześniej 5.3% alko a na market widzimy 4.8% przy tym samym ekstrakcie czyli 12*
Piana - więcej na początku potem pełna warstewka.
Lacing - sporo ładnego.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
Aromat - rześkie...
India Export Porter uwarzony we współpracy z Marcinem Chmielarzem (Mason) i jego firmą Marjot.
I to w zasadzie tyle informacji na temat czego mamy się spodziewać, a co zostało napisane na ecie.
Comment