Kronika Browaru Piastowskiego 1893-1993; ?; ?; 1993

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • behemoth
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2001.12
    • 248

Kronika Browaru Piastowskiego 1893-1993; ?; ?; 1993

Kronika Browaru Piastowskiego 1893- 1993.
    Wydana w 1993 roku kronika jest raczej textowym zrodlem informacji, raczej uboga w zdjecia. Dobrze wydana- papier kredowy, kolorowe ilustracje.
    Attached Files
  • bottiglia
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.06
    • 34

Kronika Browaru Piastowskiego - kupię!

Gdyby ktoś z kolegów był zainteresowany odsprzedaniem tej pozycji, to ja bardzo chętnie odkupię!

Comment

Related Topics

Collapse

• Pendragon
      Policzmy wszystkie browary
      Pendragon
      Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
      Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
      Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
      Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...
      2018-04-23, 17:24
    • IX1
      Czy to jest podstawka?
      IX1
      Wpadło mi w ręce takie coś. Wymiary 98 x 80 x 2 mm. Wykonane z miękkiego i sztywnego tworzywa (ślady porysowań na rewersie).
      Sprzedający twierdzi, że jest to podstawka wydana przez browar przy okazji jakiejś promocji. Wygląda jak podstawka ale pewności nie mam. Jak sądzicie wafel...
      2025-06-19, 12:42
    • etman
      Polskie i wyjątkowe - Piwo Grodziskie, Witold Wieczorek
      etman
      To pierwsza tak obszerna publikacja poświęcona w całości Piwu Grodziskiemu – jedynemu w pełni rodzimemu stylowi piwnemu w Polsce. Autor książki, Witold Wieczorek, zgromadził imponującą ilość źródeł historycznych, obejmujących ponad 700 lat tradycji grodziskiego piwowarstwa. Uzupełnił...
      2025-06-17, 19:40
    • heckler
      Praha-Nové Město, Vodičkova 682/20, Minipivovar Bohemia Goose
      heckler
      Do stycznia 2020 roku pod tym adresem przez 27 lat działał Novoměstský pivovar. Był to pierwszy nowy browar otwarty w Pradze w XX wieku (jesień 1993).
      Powodem zamknięcia było podobno wygaśnięcie umowy wynajmu lokalu, ale jak było na prawdę pewnie się nie dowiemy.

Nowa
      ...
      2023-11-08, 13:34
    • elbinger
      Sprzedam pokale restauracyjne EB + inne w komplecie
      elbinger
      Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
      Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
      Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany
      ...
      2022-02-27, 10:06
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...