Posiadam skład podatkowy na Śląsku dedykowany pod import piwa. Zainteresowanych współpracą proszę o kontakt pod nr: 501390906 lub mailem: minibrowarchorzow@onet.pl .
Import piwa (skład podatkowy)- wsółpraca.
Collapse
X
-
Wysłałem e-mail, dotarł ?. Bo odpowiedzi się nie doczekałem.Posiadam skład podatkowy na Śląsku dedykowany pod import piwa. Zainteresowanych współpracą proszę o kontakt pod nr: 501390906 lub mailem: minibrowarchorzow@onet.pl .
Related Topics
Collapse
-
Piwo kupione w polskim Aldi. Oryginalny import (jest dodatkowa naklejka w języku polskim). Alkohol 4,5%. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, chmielowe produkty, drożdże. Ekstraktu brak. Piana gruba z lacingiem. Zapach siarkowo-chmielowy. Barwa złota. Smak? No cóż. Zawiodłem się na tym...-
Channel: Czechy
-
-
Wahałem się, gdzie to wpisać, bo mamy do czynienia z kooperacją litewskiego browaru z polskim kontraktowym Dzikim Wschodem, ale jako że na puszce naklejono kwit, że to import, niech więc będzie, że import, choć chmiele z Polish Hops i nazwa wskazuje, jakie.
Alk. 4, 7%. E, brak.
...-
Channel: Litwa
2024-09-28, 21:25 -
-
Witam wszystkich.
Szanowni Państwo. Jestem właścicielem nowej, zarejestrowanej marki piwa, które jeszcze w tym roku powinno zagościć w dobrych barach jednego z największych miast centralnej Polski. Szukam browaru, który tradycyjnie warzy piwo i dba o jego jakość. Zależy mi na dwóch... -
Chyba wszystko w tym piwie jest mi mocno nieznane.
1, Browar. Kraftowiec z Manchesteru. Nie wiem od kiedy warzą, bo na stronie niezbyt przytomnie napisali, że od 3 lat uwarzyli szeroką gamę stylów, pytanie zatem brzmi kiedy postawili tą stronę. Zakładam, że to dość młody browar....-
Channel: Anglia
2025-10-06, 16:59 -
-
Parametry piwa: Ekstrakt 13%, alkohol 5,6%. Skład: woda, słód jęczmienny, chmiel, drożdże. Barwa bursztynowa. Zapach słodowy. Piana ambitna, lacing do końca. Smak - no właśnie. Piwo mnie zawiodło. Mowa jest na etykiecie o mocnym chmieleniu. Tego nie czuć. Piwo na początku pustawe, potem...1 Photo-
Channel: Piwo - konkretnie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment