jak zapisac orke w dzienniku oiwnym. piwo jest od kilku dnina w dzienniku niema

gdzie nowe piwa

Collapse

X
- 

Czekać panie, czekać 
 Pendi wróci, Pendi doda Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne! Volenti Non Fit Iniuria // Białe jest białe, czarne jest czarne, a czerwone jest wredne!

Moje warzenie // Piwny Wojownik

Po co wolność // Żyję w kraju // Żydowskie roszczenia // Jaka róża taki cierń

Etykiety z wypitych piw osobiście: 2605 z 41 krajów. Zagranica: 785 // Polska: 1820
- 

Comment
Related Topics

Collapse

- 

W centrum Klaipedy, 2,5 km od dworca. W centrum Klaipedy, 2,5 km od dworca.
 Olbrzymi browar, który opanował kawał litewskiego rynku znajduje się w centrum nadmorskiej Kłajpedy w odległości 2,5 km od dworca kolejowego.
 Na wzór browarów amerykańskich, wszystko stanowi jedną całość, czyli wielka instalacja jest wkomponowana...- 
							Channel: Litwa
 2025-08-04, 09:30
- 

- 

U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne. U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne. 

Nowa...- 
							Channel: Czechy

- 

- 

Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny... Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...- 
							Channel: Niemcy

- 

- 

Mam problem.Rano zakończyła sie burzliwa fermentacja i przelałem na cichą. Teraz patrzę i niestety fermentator z cichą gdzieś na spodzie przecieka.Czy lepiej zakończyć fermentacje czy przelać do tanka po burzliwej? Szkoda piwa,bo wyszło bardzo fajne.Na nowy tank to nawet po zamówieniu to... Mam problem.Rano zakończyła sie burzliwa fermentacja i przelałem na cichą. Teraz patrzę i niestety fermentator z cichą gdzieś na spodzie przecieka.Czy lepiej zakończyć fermentacje czy przelać do tanka po burzliwej? Szkoda piwa,bo wyszło bardzo fajne.Na nowy tank to nawet po zamówieniu to...- 
							Channel: Sprzęt

- 

- 

Szukałem, szukałem i nie znalazłem. Pisownia nazwy taka ponieważ na puszce Bro widnieje oddzielnie, ale bez kreski.
 A: 4, 5% obj.
 E: brak
 Jak na niefiltrowane tylko lekkie, ledwo dostrzegalne przymglenie jasnożółtej tonacji.
 W zapachu nuty ziołowo-chmielowe.
 PIana...- 
							Channel: Piwo - konkretnie

- 

- Loading...
- Koniec listy.

Comment