Każdy człowiek ma jakiś sposób na rozładowanie swoich nerwów...mnie osobiście uspokaja kufelek pysznego piwka,a przed tym najlepiej pujscie na siłownie.A Wy jakie macie sposoby?
Byłem i się zmyłem ale do ad remu
1. Lokalizacja - Nowogrodzka, ta bliżej Ronda de Gaulle'a niż Centrum.
2. Wystrój - nie wyróżnia się niczym, generalnie jak wyjdziecie z Kik-u czy Jabberwocky to nie zauważycie, że jesteście gdzie indziej (nawet tablica jest praktycznie...
Russell Bisset z pomysłem założenia browaru nosił się już od dłuższego czasu, ale miał jeden problem - był co prawda wielkim fanem piwa, ale nigdy go nie warzył. Szczęśliwie udało mu się namówić do współpracy Dave'a Bishopa, utalentowanego...
Piwo wyprodukowane przez browar Aoke - niestey nie znalazłem nic na temat tego browaru
Kupilem je niedaleko wejścia do kompleksu klasztornego Shaolin w prowincji Henan (śr. Chiny)
Koloru i piany niestety nie określe gdyż piłem to piwo z butelki, ale co do smaku to mogę się określić....
Na wstępie witam Serdecznie wszystkich Forumowiczów jestem tu nowy, a to mój pierwszy post.
Zainwestowałem ostatnio w Mikro browar Coopers aby zasmakować własnego piwa.
Przygotowałem wszystko zgodnie z załączoną instrukcją zamknąłem szczelnie "Wiadro" destylacyjne...
Comment