Zjadać Maryhha nikt nie będzie, bo mogłoby się to niekorzystnie odbić na zdrowiu w obu sferach.
Trzeba go po prostu klasycznie rozpruć, a pozostałości skrzętnie zutylizować. Ot co.
Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2002-01-11, 11:49.
A ja sobie kupiłem taki śliczny brazylijski tasaczek!
Wyśmienicie się nim sieka! W masarniach są maszyny zwane "wilkiem" które sobie radzą bez ćwiartowania, zrazem z kośćmi. Człowieczynę trzeba dobrze przyprawiać bo jest słodkawa
Lokal mieści się w malowniczym miasteczku Chęciny, u podnóża słynnego Zamku Królewskiego, będącego główną atrakcją regionu. Okolicę charakteryzuje historyczne centrum z zabytkową zabudową, klasztorem franciszkanów, synagogą...
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie? Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
Comment