BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników. Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób. Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających. Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!
Ja marny forumowicz, co dopiero dziś wrócił z urlopu wznoszę toast za kolegę Prezesa
"łubu-dubu, łubu-dubu, niech nam żyje prezes naszego browaru!"
To mówiłem ja- Celt_birofil"
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
celt_birofil napisał(a) Czy mi się wydaje, czy dziś jest Art-ura??
Artura na pewno, Art'a - nie wiem, ale jeśli tak, to serdeczne życzenia wiecznego Nam królowania oraz popijania napoju bogów jak najczęściej i jak najsmaczniej. Twoje zdrówko!
P.S. Bez nadmiaru mordek
Ostatnia zmiana dokonana przez Małażonka; 2003-10-06, 13:49.
Ponieważ moje szczęście jest dziś bardzo zajęte w pracy i nie ma czasu by zajrzeć na forum, składam również w Jego imieniu najpiwniesze życzenia naszemu Najjaśniej Panującemu Solenizantowi. Twoje zdrowie, Art, oczywiście bez nadmiaru mordek!
Kto dawno nie odwiedzał Browaru Nepomucen zapamiętał go jako nieduży rodzinny browarek ale warzący zawsze świetne, nowofalowe piwa. Na szczęście bez problemu można było je dostać u "badylarzy", a także spróbować w licznych knajpach i na festiwalach. Najprzyjemniej jednak spijało...
Targi Drinktec w Monachium to wielka impreza na której nie brakuje piwa, jednak tradycją jest że każdego dnia po zamknięciu hal wystawowych odwiedzamy jakiś miejscowy browar.
Na pierwszy ogień 15.09.2025 trafiliśmy do Schiller Bräu znajdującego się w ścisłym centrum niedaleko Hauptbahnhof....
Comment