Ze względu na własny nick rzucam propozycję założenia sekcji
zwierzęcej w Browarze. Członkostwo paru osób nie podlega dyskusji,
zastanawia mnie tylko kol. Godzilla.
Starykocur
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
StaryKocur napisał(a) Ze względu na własny nick rzucam propozycję założenia sekcji
zwierzęcej w Browarze. Członkostwo paru osób nie podlega dyskusji,
zastanawia mnie tylko kol. Godzilla.Starykocur
Nie ma sprawy. Pomyślimy o tym
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
[QUOTE]żąleną napisał(a)
[B]Marusia, kobieto piekielna*, zmień sobie lepiej te małpią fotkę, co? Dziwne wzbudza ona skojarzenia... Aż tak źle w pracy chyba nie jest?
Jakos tez mi nie pasuje ta Fotka-tymbardzej ze mialem zaszczyt Te Buzie Calowac na powitanie na Gieldzie w Tychach i Zywcu
Koniec opieprzania się po krzakach, pora na konkrety, czyli bulenie kasy :-D
Umówiłam się z Pawłem, że kasiorę za nas wręczę mu gotówką, a ponieważ chyba nie wyobrażacie sobie, że będę robiła zbiórkę na miejscu zarządzam, co następuje:
Marusia nerwowo poklepała się po kieszonce munduru umiejscowionej z przodu w okolicach zgrabnej lewej piersi.
"K...." zaklęła szpetnie, bo co to wojaczka z kobiety nie uczyni "Wysiałam gdzieś ostatnie cygaro!!!"
...
W ramach samoedukacji Marusia wykupiła sobie szkolenie w Warszawie, które odbędzie się w niedzielę 19 marca. Zamierzam wyruszyć w podróż autkiem w piątek i w tenże piątek chętnie spotkam się na większym piwie, a w sobotę na mniejszym (mniejszym, bo szkolenie mam na 10 rano, w hotelu na Okęciu, więc...
Właśnie na Discovery Science leci program "Hop, szklanka piwa", w którym Nasza Marusia ma kilka wejść z dydaktyką warzenia domowego. Milcząco ale pięknie i mądrze !
Dzięki Ci !
Comment