Wspieraj BroBiz! BrowarBiz utrzymuje się z dobrowolnych datków PremiumUżytkowników.
Do absolutne podstawowego działania serwisu niezbędnych jest 100 wspierających osób.
Żeby go móc rozwijać - potrzeba 300+ wspierających.
Dodaj swoją cegiełkę teraz!
Nieustające wsparcie daje nam sklep piwowarski Centrum Piwowarstwa pokrywając resztę brakujących talarów - zapraszamy na zakupy!

500

Collapse
X

Treść dla wspierających

Treść dostępna jest dla osób, które wspierają działanie Browar.Bizu.

To nic nowego. Za wszystko, co tu widzisz (i za to, czego jeszcze nie widzisz), ktoś płaci — pracą, wiedzą albo pieniędzmi.

Browar.Biz to miejsce bez reklam, sponsorów i ukrytych interesów. Istnieje wyłącznie dzięki ludziom, którzy uznali, że warto.

Aktualny poziom wsparcia: 20%

To cel finansowy umożliwiający podstawowe działanie serwisu.

Możesz wesprzeć Browar.Biz na dwa sposoby:

• 💛 Wsparcie finansowe
    Jeśli możesz i chcesz — pomóż utrzymać serwis.
    Zaloguj się i wspieraj
  • ✍️ Wkład merytoryczny
    Napisz coś piwnego. Załóż temat lub dołącz do dyskusji.
Zaloguj się i napisz coś na ten temat Utwórz nowy wpis (w wybranym dziale)

Related Topics

Collapse

• AaLeX
    Połczyn-Zdrój, Ultimate Hopped Połczyn Pilzner
    AaLeX
    Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
    2024-08-06, 14:16
  • coder
    Śmieci na pianie - zbierać?
    coder
    Czytałem, że gdy na pianie sa ciemne plamy, można je zebrać wyparzoną łyżką. Nigdy tego nie praktykowałem, staram się nawet nie zaglądać do fermentora, ale tym razem plam mam wyjątkowo dużo:

To drugi dzień fermentacji, drożdże WLP English Ale, zadana była gęstwa po...
    2007-03-26, 09:02
  • dessloch
    "BROWKON" warzy!
    dessloch
    mhm wracam do tematu, po dłuższej przerwie
    temat wcześniejszy do pośmiania się ze mnie:
    http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=42912
    dobry do tego "czego nie robić"

a więc zaczne od tego co wszyscy robili.. czyli od spisu warek i tutaj mam...
    2005-02-04, 02:48
  • wpadzio
    Robinsons, 9 Hop IPA
    wpadzio
    Duży też chce się podpiąć pod piwną rewolucję, więc zmienia etykiety na kraftowy minimalizm i chmieli czym popadnie. Nie inaczej uczynił także pozostający od początku w rękach rodziny Robinsonów browar ze Stockport, wypuszczając niedawno serię nowych piw, z których kilka trafiło w...
    2015-12-13, 20:08
  • Doodeck
    Relakspol, Bazyl Mocny
    Doodeck
    Chyba jakaś nowość - nie ma go jeszcze na liście piw.
    Nabyte w Delikatesach w Brennej, ceny niestety nie zapamiętałem.
    Nazwa mocno "żartobliwa" - kwalifikuje się do http://www.browar.biz/forum/showthre...4&page=1&pp=25
    Etykieta łudząco podobna (żeby...
    2005-07-05, 08:27
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...