Zdrowie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Amber, Po godzinach bezalkoholowy Porter Bałtycki
    e-prezes
    alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach

Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...
    2024-12-03, 23:18
  • e-prezes
    Pinta, Party Pacific Lager
    e-prezes
    Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
    2024-07-07, 12:32
  • ziomalisz
    pierwsze Piwo smakuje jak woda i bez %? co robić
    ziomalisz
    od samego poczatku mam problem z brewkitem mexican carveza. Start piatek 18.5 Fermentacja jakas dziwna zero piany, a blg spadało dzis wynosi 0. Otwieram brzeczke, pachnie ladnie próbuje i smakuje jak woda z leciutka nutka chmielu i w dodtaku balingometr pokazuje wszystko na 0. ta woda nawet nie ma...
    2018-05-28, 10:32
  • Javox
    Fierce, Adagio
    Javox
    Unfiltered Italian Pilsner z alko 5.0%
    (kolab z browarem Granda)

Chmiele: Saaz, Perle, Hallertau Harsbrucker.

Piana - więcej na początku potem cienka warstewka.
    Lacing - nie za dużo.
    Gaz - średni.
    Barwa - opalizujące, jasny pomarańczowy.
    ...
    2025-07-06, 14:54
  • heckler
    Morašice, Morašice 12, Pivovar Rauš
    heckler
    Morašice, to mała wioska w Kraju Południowo morawskim. Najbliższe większe miasto to Znojmo, a i do niego będzie ze 25 km.

Rodzinny browarek Rauš znajduje się w przerobionym garażu rodzinnego domu. W sumie jest to dom dziadka, a wnuk Pavel Rauš jest tam piwowarem.
    Bardzo
    ...
    2025-07-02, 12:13
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...