Zdrowie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Amber, Po godzinach bezalkoholowy Porter Bałtycki
    e-prezes
    alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach

Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...
    2024-12-03, 22:18
  • e-prezes
    Pinta, Party Pacific Lager
    e-prezes
    Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
    2024-07-07, 11:32
  • marqqq
    Tyskie, Peroni Nastro Azurro
    marqqq
    Na puszce korpobzdury że niby warzone pod nadzorem Birra Peroni. Tak samo jak Kozel, albo Zateckie w Okocimiu. W składzie Oprócz wody, słodu i chmielu jest kukurydza, raczej znana z Grupy Żywiec.
    Smakuje tak jak typowy koncerniak KP.
    Bardziej to pasuje do jakiejś słabszej warki Żubra,...
    2025-11-09, 16:23
  • Prusak
    Birra Messina, Cristalli di Sale
    Prusak
    Produkt włoskiego Heinekena o zawartości 5% alko.
    Z dodakiem, jak piszą, soli morskiej z Trapani.
    Barwa jasnożółta, piana dość obfita, po nalaniu z czapą, potem dośćdługo więcej niż obrączka, są ślady na szkle.
    W zapachu lekkie nuty chmielowe z wyraźnym jodowym elementem....
    2025-11-08, 17:12
  • Petitpierre
    Pinta, Herfstbok
    Petitpierre
    Ani jesienny, ani tym bardziej holenderski, ratuje go 4+4, drożdże dolniaki, zapach słaby, lekko korzennie, przetacznik może, trochę kakao, ale głównie konglomerat ziołowo-słodowy, a nuta dolna oktoberfestowa-zapach raczej rozczarowuje. W smaku koźlak ziarnisty od słodu, a...
    2025-11-06, 13:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...