Zdrowie!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    Amber, Po godzinach bezalkoholowy Porter Bałtycki
    e-prezes
    alk. poniżej 0,5; ekstrakt 10,1 °; cena 7,99 PLN w Żabkach

Zapewne pod kątem Baltic Porter Day. Niestety mam mieszane uczucia, bo mnie nie smakuje. Już sam pomysł, że takie piwo może być bezalkoholowe budzi wątpliwości kto tu wprowadza klienta w błąd. Owszem były lajtowe wersje...
    2024-12-03, 22:18
  • e-prezes
    Pinta, Party Pacific Lager
    e-prezes
    Seria "Party Starter" dla Żabki, o której w rozmowie z Kopyrem gdzieś tak z rok temu wspominał Zwierzyna nieco się rozrosła przez ten czas. Były już NZ Pale Ale, West Coast IPA, Session IPA, West Coast APA, Hazy APA oraz East Coast IPA (może coś mi jeszcze umknęło). No i trafiło...
    2024-07-07, 11:32
  • darekd
    Stu Mostów, Hazy Fuel
    darekd
    New England Double IPA.

Chmiele: Mosaic, Nelson Sauvin, Krush
    7,5%

Uwarzone przy współpracy z francuskim Prizm.

Aromat - chmielowy. Zaraz po otwarciu agrest i kwaśniejsze winogrona. Potem słodsze owoce tropikalne.
    Piana - wysoka, zwarta, trwała...
    2025-10-13, 22:22
  • darekd
    ? [Magic Road], Dobre Piwko
    darekd
    Nie chwalą się gdzie warzą.

Hazy APA
    4,5% alk.
    Chmiele: Idaho7, Citra

Aromat - po otwarciu puszki nuty żywiczne, cytrusowe i nieznacznie owoce tropikalne. Po przelaniu głównie tropikalne mango
    Piana - wysoka, średnia trwałość z długim kożuszkiem...
    2025-09-16, 22:18
  • Prusak
    Nortada [Fábrica De Cervejas Portuense], Nortada IPA
    Prusak
    Wyśledziłem dwa wpisy dotyczące tego browaru restauracyjnego w Porto, pod oficjalną nazwą nieco dłuższą, której chyba przestali używać. Na miejscu znany jest po prostu jako Nortada, takoż jest na ich stronie. Miejscówka zostanie przedstawiona w oddzielnym wątku.
    IPA o zawartości...
    2025-08-30, 17:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...