kamyczek77 napisal/a Magdusia dlaczego nie masz bużki?Ja nie mogę sie zdecydować,a poza tym nie mam odpowiedniego sprzętu,ale Maryhh chyba może Ci pomóc?
kamyczek77 napisal/a Magdusia dlaczego nie masz bużki?Ja nie mogę sie zdecydować,a poza tym nie mam odpowiedniego sprzętu,ale Maryhh chyba może Ci pomóc?
tak mogę
mam najnowszej generacji sprzęt do robienia "buźków"
Co do mojej mojej facjaty maryhh, to owo zdjęcie zostało zrobione w przemiłej atmosferze w niewielkiej knajpce usadowionej nad Sanem. Cała historia rozegrała się w Sanoku
Radeg., masz piwniejsze zdjęcie bodajże z tarasu w SG....!!!
takie pikne zbliżenie na oczka - jeśli zmienisz fotkę, to zagłosuję na Ciebie, co mi tam...........
Browarek znajduje się idealnie w połowie drogi pomiędzy węzłową stacją Stará Paka, a przystankiem osobowym Nová Paka město. Tak więc z pociągów możemy wysiąść tam gdzie nam bardziej pasuje, z każdej strony do przejścia jest 1700 m.
Nasza 4-osobowa ekipa była zaproszona do browaru...
𝐍𝐚𝐣𝐬𝐭𝐚𝐫𝐬𝐳𝐲 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐰𝐚𝐥 𝐩𝐢𝐰𝐧𝐲 𝐰 𝐤𝐫𝐚𝐣𝐮 to trzy dni fety na cześć złotego trunku, kilkadziesiąt browarów z całej Polski i zagranicy, największy konsumencki konkurs piw, korowód pełen barw, półmaraton dla wytrwałych,...
Comment