Na co dzień słucham innej muzyki, ale po wrogich komentarzach na temat mojego miasta na różnych forach, a szczególnie po artykule w ogólnie dostępnej gazecie poniosło mnie...
Bardzo kocham moje miasto i proponuję utwór zespołu Maanam z 2005 roku, tak dla lepszego wizerunku Ełku
Kilka uwag:
Marianna to także znajoma Leonarda C...
Skoro nie ma głosu i talentu, to jak przetrwała na rynku?
Nie samym chlebem człowiek żyje wiec racz Słowa Bożego posłuchać.
Ja też preferuje piwo a nie wino, jestem grzesznikiem i o tym wiem: grzesznik
To ja już idę spać...
Ale przedtem posłucham i chcę wam polecić zespół O Quam Tristis. Mam ich trzy płyty kupione gdzieś 8 lat temu i były to najdroższe płyty jakie mam do tej pory w kolekcji, ale nieważne...
Teksty w świętej łacinie, muzyka niby średniowieczna, ale nowocześnie podana. Zachwycam się tą muzyką i chciałbym nie być jedynym...
No więc poświęciłem swój cenny czas i zamiast codziennej dawki oper Haendla i kantat Contiego (polecam serdecznie), przesłuchałem rekomendowane tytułowe - niestety tylko te - 2 utwory produkcji M.Faithfull. Pierwszy to nuda totalna, a drugi potwierdza niestety przypuszczenie, że ta Pani nigdy nie miała ani głosu ani talentu i jej jedyną zaletą było bycie dziewczyną znanego rockmana.
Z ostatniej chwili:
Jestem uradowany pojawieniem się na BrowarBizie silnej grupy Chrystusowej w postaci Dyczkina. Nareszcie uzyskamy moralną wyższość nad klechami, bo nasze piwo w końcu - w przeciwieństwie do ich wina - nie jest chrzczone. /Pun intended/.
Dziś urodziny obchodzi Peter Sinfield
Obok Rush to King Crimson jest jednym z najwspanialszym zespołów na tym beznadziejnym świecie, a jedyną nadzieją jest Jezus.
Leave a comment: