Jasne, np. taki Heretic Anthem mocno ściszony jest po prostu idealny.
Zależy też co do dla Ciebie znaczy cicho, a co dla moich domowników.
					Zależy też co do dla Ciebie znaczy cicho, a co dla moich domowników.
 , jeśli bowiem leci coś co IM się podoba tolerancja decybeli wzrasta... może więc warto jakoś "pomanipulować" swoimi współdomownikami
 , jeśli bowiem leci coś co IM się podoba tolerancja decybeli wzrasta... może więc warto jakoś "pomanipulować" swoimi współdomownikami  , a dopiero w ostateczności chwytać za broń...?
, a dopiero w ostateczności chwytać za broń...?

- tym razem w głośnikach moja ukochana wielkanocna "kolęda" - "Easter" Marillion, w wykonaniu całego składu DT powiększonego o Hogartha i Rothery'ego z Marillion - nagranie na żywo z 1995 r.
 - tym razem w głośnikach moja ukochana wielkanocna "kolęda" - "Easter" Marillion, w wykonaniu całego składu DT powiększonego o Hogartha i Rothery'ego z Marillion - nagranie na żywo z 1995 r.

Tak patrząc z dystansu, Marillion z Fishem był zespołem jakich wiele. A teraz ma naprawdę własny styl. Aczkolwiek fishowych płyt oczywiście słucham z lubością. Większości Fisha solo również.
 Tak patrząc z dystansu, Marillion z Fishem był zespołem jakich wiele. A teraz ma naprawdę własny styl. Aczkolwiek fishowych płyt oczywiście słucham z lubością. Większości Fisha solo również. Ale nie będę się zdradzal, niech ktoś inny napisze.
 Ale nie będę się zdradzal, niech ktoś inny napisze.

wszystkie płytki i chyba przelecę jeszcze raz.
  wszystkie płytki i chyba przelecę jeszcze raz.

Kiedy mam zacząć przypominać o zabraniu do Wrocka?

, nie pamiętam wszystkich utworów, ale już mi w ucho wpadły : Scummy oraz Mardy Bum. Kilka razy jeszcze posłucham to znając życie znajdzie sie więcej perełek...
, nie pamiętam wszystkich utworów, ale już mi w ucho wpadły : Scummy oraz Mardy Bum. Kilka razy jeszcze posłucham to znając życie znajdzie sie więcej perełek... na skanie okładki który mam też nie
 na skanie okładki który mam też nie 

myslę, że utwór Ci się spodoba...
 myslę, że utwór Ci się spodoba...

Comment